skip to Main Content
Jornada Programa 2022 - #JPRE22

La XIV edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives serà el dissabte 21 de maig i recupera la presencialitat

La #JPRE22 se celebrarà al Citilab, en horari de matí i tarda, tot i que també s’oferiran ponències i tallers en streaming

Arriba la catorzena edició de la Jornada Programa, l’esdeveniment dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i robòtica educatives. 

La jornada se celebrarà el proper 21 de maig i la novetat més destacada és que, després de dues edicions afectades per la crisi sanitària, aquesta catorzena edició recupera el format presencial. Un any més, Citilab serà la seu de la #JPRE22, i durant tot el dia -en horari de matí i tarda– es desenvoluparà el programa previst: la taula rodona inicial, les ponències, la fira d’alumnes, la fira d’empreses i els tallers.

Les ponències i els tallers de la #JPRE22 s’oferiran en format híbrid

Tot i recuperar la presencialitat després de 2 anys de viure la Jornada Programa en streaming i des de casa, tant les ponències com els tallers d’aquesta catorzena edició tindran un format híbrid: es podran impartir i seguir de forma presencial, des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, però també es podran dur a terme i assistir-hi de manera virtual, estant cada persona a casa seva (ja sigui ponent, tallerista o públic). 

Voleu presentar les vostres experiències? Teniu temps fins el 18 d’abril!

Totes les persones, centres educatius i organitzacions que vulguin participar en la Jornada Programa oferint una ponència, impartint un taller o mostrant un projecte desenvolupat per l’alumnat podran presentar la seva proposta omplint el formulari que trobareu destacat a continuació. Cal omplir el formulari tantes vegades com propostes de presentacions es vulguin fer i concretar, en cas de tractar-se d’una ponència o d’un taller, el format que tindrà aquest. Us interessa? Feu clic aquí:

Per a més informació, també podeu anar consultant la informació actualitzada que s’ofereix a la pàgina de la jornada

Sobre la Jornada de Programació i Robòtica Educatives

La Jornada Programa està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula així com a altres perfils professionals apassionats per aquest món de l’educació i les STEAM. D’altra banda, l’esdeveniment també acull l’alumnat que, acompanyat per docents, participa en la mostra de projectes.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar