skip to Main Content
Kit Digital 2022

Cornellà acull la presentació del Kit Digital, un programa d’ajudes per a la digitalització de pimes i autònoms impulsat per RED.es

La jornada, que tindrà un format híbrid, és aquest proper divendres 4 de març al Citilab-Cornellà

Aquest proper divendres 4 de març, a les 9:30 hores, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat serà la seu de la jornada de presentació del Kit Digital, una iniciativa emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que, mitjançant el finançament del fons Next Generation EU, és impulsada pel govern central a través de RED.es. L’objectiu d’aquest programa és promoure la digitalització de pimes i autònoms per tal de contribuir en la modernització del teixit productiu del territori.

Totes les persones interessades podran seguir la presentació assistint presencialment al Citilab o connectant-se a la retransmissió. Cal enviar un correu electrònic a kitdigital@amb.cat per confirmar l’assistència presencial. En cas de voler seguir l’acte en directe, podeu fer clic al següent botó el dia de l’esdeveniment (4 de març a les 9:30 hores):

Tots els detalls sobre el Kit Digital es donaran a conèixer en l’acte d’aquest divendres 

En la jornada, que tindrà lloc al Citilab, es es facilitarà tota la informació que val la pena conèixer sobre aquesta iniciativa d’ajudes per a petites empreses, miroempreses i autònoms, que es podran sol·licitar a partir del 15 de març

En l’acte es respondran tot tipus de qüestions interessants tant per a pimes i autònoms/es interessats en optar a l’ajut com per a possibles proveïdors de solucions digitals. Què ofereix el Kit Digital i de què es tracta la iniciativa, quins són els requisits per sol·licitar el bo digital, quines són les passes que cal seguir per demanar-lo, què són els Agents Digitalitzadors o com adherir-se a la iniciativa com a proveïdor de solucions digitals són algunes de les preguntes troncals que es detallaran aquest divendres.

La presentació comptarà amb la presència d’Antonio Balmón Arevalo, vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Cornellà de Llobregat, Albert Martínez Lacambra, director de RED.es, i Ramon M. Torra i Xicoy, gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Podeu consultar el programa de l’acte fent clic aquí.


El Kit Digital neix per donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms i acompanyar-los en l’adopció de solucions digitals que augmentin el nivell de maduresa digital.

Aquesta jornada de presentació està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar