skip to Main Content
Inicia't - Formació Bàsica TIC

Inicia’t en el món digital al Citilab: aprèn a fer servir l’ordinador i l’smartphone i esprémer els recursos que ofereix Internet amb autonomia!

Coneixes algú que vulgui introduir-se en el món digital? Creus que li podria interessar aprendre a fer ús de l’ordinador i tenir coneixements bàsics per poder aprofitar els recursos que ofereix Internet? Fes-li arribar aquesta informació i que no es perdi aquesta formació!

Citilab obre una nova convocatòria per a la formació Inicia’t, un curs bàsic de 8 sessions que té l’objectiu de capacitar les persones participants en matèria de competències digitals, per tal d’avançar en el propòsit de trencar la fractura digital entre la ciutadania. Així, les persones participants aprenen a fer ús de l’ordinador i de l’smartphone, navegar a Internet, fer servir el correu electrònic, crear documents, accedir a aplicacions, entre d’altres.

A través de l’Inicia’t, s’afavoreix l’autonomia i la seguretat de les persones a l’hora de fer ús de l’ordinador, es facilita l’accés al coneixement i a la informació a través d’internet i es fomenta l’autoaprenentatge, la recerca activa i la col·laboració.

Més informació: format, dates, horari

La formació es divideix en un total de 8 sessions presencials, que tenen una durada de 2 hores cadascuna. S’imparteixen dues sessions cada setmana, els dimarts i els dijous, i hi ha dos franges horàries disponibles: de matí (de 9 a 12 hores) o de tarda (de 16 a 18 hores).

  • Data d’inici (primera sessió): dimarts 22 de març de 2022.
  • Data de finalització (última sessió): dijous 14 d’abril de 2022.
  • Dates i horaris:
    • Grup de matí: dimarts i dijous, de 12 a 14 hores.
    • Grup de tarda: dimarts i dijous, de 16 a 18 hores. 
  • Format: presencial.
  • Públic: adults amb o sense coneixements digitals mínims.
  • Preu: gratuït per a l’usuari. Cal fer-se el carnet de Citilaber (3 euros anuals).

Procés d’inscripció

Per a realitzar la inscripció a les formacions o fer una reserva de cita per al servei de suport TIC heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i municipi de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i indicant en quina franja horària de l’Iniciat vol participar, si en el grup de matí o en el grup de tarda.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la inscripció a través d’aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del centre: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar