skip to Main Content
Jam De Treballs De Recerca 2022 Amb L'Institut Miquel Martí I Pol

Més del 50% de l’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà vol fer recerca sobre temes relacionats amb la salut

L’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol també ha confirmat la tendència d’interès a l’hora de fer recerca dels joves de la ciutat després de participar a la Jam de Treballs de Recerca del Citilab d’enguany. En aquestes jornades, el 50% dels estudiants d’aquest centre cornellanenc han expressat la seva voluntat de fer investigació sobre temàtiques vinculades a l’àmbit de la salut.

La salut preocupa, interessa i motiva els joves a l’hora de fer recerca

L’estudi sobre malalties concretes (l’Alzheimer, les malalties autoimmunitàries o el càncer), possibles tractaments (la hipnòsi, la immunoteràpia o els tractaments farmacològics), la salut mental i els prejudicis (el Trastorn Obsessiu Compulsiu, els Trastorns de la Conducta Alimentària o la bipolaritat) o el rendiment i les lesions esportives (commocions cerebrals al món del rugbi, el consum d’esteroides o els efectes de l’activitat física) són algunes de les propostes de treballs de recerca esmentades en la Jam de Treballs de Recerca d’enguany.

D’aquesta manera, després d’observar les propostes fetes aquest 2022 per l’alumnat de  l’Institut Esteve Terradas i Illa i l’Institut Francesc Macià, la salut es consolida com un dels temes que motiven més els joves de Cornellà a l’hora de plantejar-se elaborar els seus treballs de recerca.

Altres temes sobre els quals volen fer investigació: indústries, innovació, educació i medi ambient 

Les propostes de treballs de recerca relacionades amb les indústries i les innovacions (la nanotecnologia, el sector de l’automoció i la transició cap als cotxes elèctrics, la programació dels videojocs o la Fast Fashion i el futur de la roba), l’educació (la influència de les xarxes socials sobre els hàbits de lectura, l’educació sexual en l’adolescència o l’ensenyament de la llengua anglesa) o el medi ambient (els exoplanetes, l’afectació dels plàstics en la vida de les tortugues marines o la gran apagada) segueixen, amb distància, l’àmbit temàtic protagonista a l’Institut Miquel Martí i Pol.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar