skip to Main Content
Joves Mentores I Mentors De Scratch 2022

Les joves mentores i els joves mentors de Scratch del Citilab us conviden a aprendre a programar jocs amb la seva ajuda!

El proper divendres 18 de febrer, de 17:30 a 19 hores, no falteu a la cita amb les petites programadores i els petits programadors del Citilab! 

Les nenes i els nens que van participar el passat mes de novembre al taller de programació avançada amb Scratch agafen ara el rol de mentores i mentors per ajudar a altres nenes i nens a desenvolupar els seus propis jocs amb aquest mateix entorn de programació.

Qui són les joves mentores i els joves mentors de Scratch?

Les joves mentores i els joves mentors són noies i nois que tenen entre 10 i 12 anys i que han dissenyat i programat un joc des de zero al Citilab, implicant-se en totes les etapes de creació i desenvolupament d’aquest (des de la conceptualització fins la programació de les mecàniques de joc amb Scratch).

Poseu-li’s cara a través d’aquest vídeo, que després els coneixereu en persona!

Programem un joc amb Scratch amb l’ajuda de nenes i nens amb experiència

Les nenes i els nens que s’inscriguin i participin a la sessió del proper 18 de febrer podran desenvolupar els seus propis jocs tot programant amb Scratch i comptant amb el suport de les joves mentores i els joves mentors del Citilab. 

Així, en comptes de tenir exclusivament el suport de persones adultes com acostuma a ser habitual a l’escola i també a les extraescolars, els infants comptaran amb l’ajuda d’altres nenes i nens que compartiran el seu coneixement i transmetran la seva passió per la programació! D’aquesta manera, Citilab fomenta l’aprenentatge, la col·laboració, l’intercanvi de coneixement i la motivació entre iguals.

Activitat emmarcada en el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

Aquest taller ha estat emmarcat en el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, que va ser el passat 11 de febrer, i és per això que animem a totes les nenes a participar en aquesta activitat.

Coneixeu nenes que estiguin interessades en crear els seus propis videojocs o que es vulguin iniciar a la programació amb Scratch? Penseu en alguna jove programadora que li pugui agradar assistir a aquesta sessió, provar jocs entretinguts i inspirar-se gràcies a altres nenes i nens? 

Feu córrer la iniciativa i convideu-les a assistir a aquesta tarda de presentacions, aprenentatge i intercanvi de coneixement entre iguals!

Inscripció

Les nenes i els nens participants han de tenir entre 8 i 11 anys i moltes ganes d’aprendre a programar, tot i que no és necessari que tinguin coneixements previs de programació. 

Aquesta iniciativa és gratuïta per a les persones participants.

Per a realitzar la inscripció i participar en aquesta sessió, heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu a l’activitat, deixant també un telèfon de contacte i concretant el taller al qual es vol participar.

Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts, l’aforament és limitat.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar