skip to Main Content
Aules D'estudi 2021

Opensurf i aules d’estudi: de dilluns a diumenge, de 8h a 22h, amb cita prèvia, torns horaris i aforament limitat

Noves mesures de seguretat al Citilab amb motiu de les noves restriccions sanitàries

Citilab actualitza les condicions d’accés a l’Opensurf i a les aules d’estudi a causa de les noves restriccions que han sigut aprovades per les autoritats sanitàries i que entren en vigor a partir del 24 de desembre de 2021.

Per aquest motiu, a partir d’aquesta data, es pot accedir als serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi de dilluns a diumenge, de 8 a 22 hores, exceptuant els dies festius. Per garantir la seguretat de totes i tots, cal reservar cita prèvia -perquè l’aforament és limitat-, respectar els diversos torns horaris i complir totes les mesures indicades a les instal·lacions.

Accés a l’Opensurf i a les aules d’estudi amb cita prèvia

El funcionament del servei és el mateix que s’ha establert fins ara per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat. Per tant, abans d’accedir als serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi, cal reservar cita prèvia a través de l’aplicació mòbilMi Club Online’ i respectar els diversos torns horaris indicats a l’app.

Vols venir a estudiar, treballar o connectar-te a Internet al Citilab? Segueix les següents indicacions, fent clic en cada secció desplegable:

El primer pas per a poder reservar cita prèvia és activar el teu Carnet Virtual de Citilaber:

  1. Accedeix a l’aplicació ‘Mi Club Online’ a través del següent enllaç: https://citilab.miclubonline.net/
  2. Selecciona l’opció ‘Carnet Virtual’ que hi ha al menú. Introdueix el codi del Citilab: Inzd3E7e52
  3. Prem ‘recordar contrasenya’ i introdueix el teu correu electrònic. És on rebràs la informació d’activació i accés.
  4. Introdueix l’usuari i la contrasenya que haurà arribat al teu correu electrònic.

Ja has activat el teu Carnet Virtual!

Un cop tinguis activat el Carnet Virtual, ja pots reservar la teva plaça en algun dels torns horaris:

  1. Al calendari de l’aplicació ‘Mi Club Online‘, consulta els dies i torns horaris disponibles.
  2. Fes clic sobre el dia i torn horari que t’interessa i, a continuació, prem el botó ‘Reservar’.

Si l’aplicació t’ho confirma, ja tens la plaça reservada en el torn indicat!

Assisteix presencialment al Citilab en el torn horari que has reservat i, sobretot, no oblidis el teu smartphone. Un cop a les instal·lacions, segueix aquests passos:

  1. Entra novament a https://citilab.miclubonline.net/ introduint el teu usuari i contrasenya, i accedeix a l’opció ‘Carnet Virtual’ del menú.
  2. Gira la pantalla del teu smartphone, tal com indica la pantalla, i apropa’l al lector QR que hi ha a recepció. D’aquesta manera, es registrarà la teva assistència i ja podràs entrar a l’espai (sempre que compleixis amb la resta de mesures de seguretat necessàries i indicades en les instal·lacions).

En cas que hagis fet una reserva i no puguis venir, has d’avisar l’equip del Citilab, escrivint un correu electrònic a qr@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60 abans del torn horari de la teva reserva per anul·lar-la. Un cop ens avisis, alliberem la teva plaça per tal que un altre Citilaber pugui fer-ne ús.

Si no anul·les la teva reserva, i no has arribat durant la primera hora del teu torn reservat, s’anul·larà la reserva present, així com totes les reserves posteriors que hagis efectuat, per tal que un altre Citilaber pugui fer ús de l’espai. Si la incidència es repeteix, es bloquejarà temporalment l’opció a efectuar reserves de l’espai.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del Citilab: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.

D’altra banda, davant de qualsevol dubte o incidència tècnica al llarg d’aquest procediment, també es pot enviar un missatge al correu: qr@e-citilab.eu 

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar