skip to Main Content
EduLab Robot 2021

L’alumnat de l’Escola Torre de la Miranda i l’Escola Sant Ildefons s’implica en les primeres sessions de programació i robòtica amb EduLab

260 nenes i nens combinaran l’aprenentatge de contingut curricular, programació i robòtica amb el suport del Citilab

Citilab ha iniciat la intervenció educativa amb l’alumnat dels dos col·legis del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat que enguany participen en el projecte EduLab

Ara que ja està prou avançada la formació a professorat que es va posar en marxa a l’inici d’aquest curs escolar, és el torn dels i les estudiants: els toca a ells i a elles encetar el seu procés d’aprenentatge en matèria de programació i robòtica.

Per fer-ho, l’equip del Citilab codissenyarà amb els docents de cada centre dos projectes personalitzats en els quals l’alumnat podrà treballar els continguts curriculars de qualsevol assignatura previstos en la programació del curs a través de la programació, la robòtica i la interacció amb la tecnologia. Així, EduLab impulsa un doble-aprenentatge d’allò més enriquidor per les nenes i els nens de tots els cicles educatius.

El robot Fantàstic, el gran aliat de l’alumnat a l’hora d’aprendre

Un any més, el robot Fantàstic del Citilab ha arribat a les aules de les escoles per trencar el gel amb els estudiants en aquesta primera etapa de la intervenció d’EduLab. Durant aquest primer trimestre del curs, el Fantàstic serà el protagonista i el gran aliat de l’alumnat de l’Escola Torre de la Miranda i a l’Escola Sant Ildefons durant el seu procés aprenentatge.

El muntatge, la construcció, el disseny de vestits i la interacció amb el robot del Citilab és el projecte transversal que comparteixen tots els centres educatius i que implica tots els cursos, des de Cicle Infantil fins a Cicle Superior.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar