skip to Main Content
Salut Digital 2021

El proper 14 de desembre no us perdeu la conferència sobre assetjament i ciberbullying en el món de l’esport

Nova jornada d’intercanvi de coneixement en el marc del Cicle de Salut Digital del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat

Citilab impulsa una nova ponència en el marc del Cicle de Conferències sobre Salut Digital iniciat el passat mes d’octubre. El proper dimarts 14 de desembre, a les 18 hores, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat acollirà una jornada d’intercanvi de coneixement per reflexionar, conèixer el context i la situació actual i disposar d’eines per fer front a l’assetjament i al ciberbullying en el món de l’esport.

La jornada comptarà amb la participació de persones expertes en la temàtica i amb la col·laboració de Josep Fígols, CEO i cofundador de b-resol, una aplicació mòbil desenvolupada amb l’objectiu d’oferir una solució per combatre el bullying, el ciberbullying, l’assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol tipus de conflicte que pugui sorgir en la vida dels adolescents. 

La ponència es realitzarà presencialment al Citilab, però també es podrà seguir en directe a través del nostre canal de YouTube.

T’interessa? Vols participar-hi? Emplena el formulari!


El Cicle de Conferències de Salut Digital és una iniciativa impulsada des del Citilab que vol fomentar el debat i la reflexió entorn a les TIC i a les noves formes de relació sorgides entre persones en l’era digital. Fent clic en aquest enllaç podeu recuperar la ponència íntegra ‘Adolescents entre pantalles’, una xerrada de l’educador, psicòleg i periodista Jaume Funes.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar