skip to Main Content
3a Edició De La Jam De Treballs De Recerca 2019

L’Institut Consell de Cent de Barcelona participa en una nova edició de les Jams de Treballs de Recerca del Citilab

Una setantena d’estudiants de batxillerat dissenyaran els seus projectes d’investigació a través de dinàmiques pròpies de laboratoris ciutadans

L’Institut Consell de Cent, el centre d’educació secundària del barri de Poble-sec de Barcelona, repeteix l’experiència JamTR després d’haver participat per primera vegada en aquestes jornades d’inspiració i codisseny del treball de recerca el passat mes d’abril. Aquest institut ha sigut el primer centre català, de fora de Cornellà de Llobregat, que ha participat en les Jams de Treballs de Recerca dins de les seves pròpies aules i comptant amb la dinamització del Citilab.

En aquest nou curs educatiu, el centre ha volgut tornar a celebrar les jornades i, per tant, l’alumnat de primer de batxillerat del centre s’implicarà els propers 12 i 15 de novembre en diverses dinàmiques de treball innovadores i col·laboratives a través de les quals s’insipiraran, definiran i dissenyaran els fonaments de la seva futura recerca

Les Jams de Treballs de Recerca, que són jornades consolidades després de 3 anys de desenvolupament amb els instituts públics de la ciutat de Cornellà, fan que el procés de realització del treball de recerca sigui alguna cosa més que una activitat avaluable obligatòria de batxillerat. La participació a aquestes jornades es converteix en una oportunitat per l’alumnat de viure un procés d’aprenentatge enriquidor en matèria d’investigació -que els prepara encara més pel seu futur en el món acadèmic i laboral- i, alhora, també garanteix que els joves puguin generar coneixement nou, original i de qualitat.

Per a conèixer l’essència de les Jams de Treballs de Recerca de Cornellà, podeu consultar la llista de reproducció específica del canal de YouTube del Citilab o llegir l’última crònica en la qual es detallen els resultats i l’experiència de la passada edició.

A més de la dinamització de les jornades, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat també ha codissenyat la programació i el contingut d’una nova assignatura transversal en matèria de recerca per a l’alumnat de batxillerat de l’Institut Consell de Cent.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar