skip to Main Content
Workshop Sobre Estratègia Digital Amb Flow Media 2021

Dissenya la teva estratègia de màrqueting digital per fer créixer el teu negoci participant en el nou workshop del Citilab

Vols posar en valor el teu negoci fent ús de les xarxes socials? T’interessa aprendre a crear contingut digital per a donar a conèixer el teu comerç? Traça i aplica una estratègia de màrqueting per fer créixer la teva empresa!

Els propers 16 i 17 de novembre Citilab impulsa un nou workshop sobre màrqueting digital i xarxes socials dirigit a comerços i petites empreses de Cornellà de Llobregat. La formació, que tindrà un format híbrid, té l’objectiu d’ajudar els negocis locals a potenciar la seva visibilitat als canals digitals per tal de fer créixer la seva popularitat i augmentar les vendes.

Contingut de la formació

El workshop, que serà impartit per Flow Media, introduirà les persones participants en el món del màrqueting digital, des de la seva vessant teòrica fins la més pràctica.

En la primera sessió es donaran a conèixer les particularitats de les diverses xarxes socials existents i es parlarà sobre la necessitat d’elaborar una bona estratègia de màrqueting (saber fer un bon anàlisi previ de la situació, de la competència i del públic, així com tenir clars els objectius i les xarxes socials en les quals ens volem moure). També s’abordarà l’estratègia de continguts (centrant l’atenció en la rellevància que té crear contingut de qualitat per als canals digitals) i, finalment, es treballarà la identitat corporativa i el disseny gràfic, pensant en els valors i la imatge de la marca.

La segona sessió serà essencialment pràctica i servirà per aplicar tots els continguts apresos durant la primera formació. Tot treballant casos reals, les persones participants desenvoluparan estratègies de màrqueting per a negocis locals de sectors diversos.

Data, horari, format i inscripció

El workshop tindrà una durada total de 4 hores repartides en 2 sessions, que s’impartiran el dimarts 16 i el dimecres 17 de novembre de 2021, de 15 a 17 hores.

Les sessions tindran un format híbrid. Seran en línia, és a dir, que s’impartiran a través d’una eina de videoconferència, però per a totes les persones que ho prefereixin, també s’hi podrà assistir de manera presencial.

La formació és gratuïta per a les persones participants.

Per a formular la inscripció, cal emplenar el següent formulari:


El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar