skip to Main Content
Taller De Creativitat 2021

Potencia la creativitat en l’àmbit professional: fomenta aquesta capacitat en els equips de treball i aplica-la per desenvolupar nous productes o serveis

No et perdis la nova edició presencial del Taller de Creativitat del Citilab: 8, 9 i 10 de novembre, de 16 a 19 hores

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Creativitat, una formació que té l’objectiu de fomentar la creativitat de les persones en l’entorn de treball, una capacitat que marca la diferència al món professional i que és clau per a innovar.

Aquesta edició del Taller de Creativitat té un format presencial i s’impartirà dilluns 8, dimarts 9 i dimecres 10 de novembre de 2021, en horari de tarda: de 16 a 19 hores.

Vols fomentar la creativitat en els teus equips de treball i en el teu entorn laboral? Has pensat en aplicar tècniques de creativitat per a desenvolupar nous productes o serveis? Aquesta formació és per a tu!

Què i com aprendrem en aquesta formació?

Segons el Fòrum Econòmic Mundial, <<la creativitat es troba en la posició número tres de les habilitats més sol·licitades per les empreses des de 2020 i des de 2010 està considerada l’habilitat més important entre els líders empresarials>>. Tenint en compte aquestes afirmacions i sabent que la creativitat és una capacitat intrínseca que tenim totes les persones, Citilab vol donar conèixer tècniques i mètodes per a estimular-la i saber-la aprofitar, sobretot en l’entorn professional.

Així doncs, l’objectiu del taller és que totes les persones participants, vinculades a l’àmbit empresarial, aprenguin a aplicar diferents tècniques de creativitat així com mètodes per a potenciar-la a través de dinàmiques i metodologies col·laboratives pròpies dels laboratoris d’innovació.

Durant el taller, es treballarà la creativitat des de la seva vessant teòrica (el procés d’ideació, tècniques de creativitat…) fins a la seva aplicació pràctica per a generar noves idees, trobar solucions creatives a casos reals, desenvolupar una proposta de valor i treballar la comunicació eficaç per presentar-la. 

En aquesta formació, s’animarà a totes les persones participants a pensar lateralment, a sortir de la zona de confort i a mantenir una actitud oberta. 

A qui va dirigit?

El Taller de Creativitat està adreçat a professionals de Cornellà de Llobregat que estiguin interessats en potenciar la creativitat per aplicar-la a l’àmbit laboral, ja siguin persones emprenedores o empresàries.

La formació es pot cursar individualment, com a professional de qualsevol sector, o assistir-hi amb l’equip de treball de la mateixa empresa. Podràs treballar amb altres professionals o amb els teus companys i companyes de feina.

Dates, horari i procés d’inscripció

La formació s’impartirà presencialment, a les instal·lacions del Citilab, durant tres dies consecutius: dilluns 8, dimarts 9 i dimecres 10 de novembre, de 16 a 19 hores.

La formació és gratuïta per a les persones participants.

Per a formular la inscripció, cal emplenar el següent formulari:


El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar