skip to Main Content
Aules D'estudi 2021

Citilab recupera el 100% d’aforament a l’Opensurf i a les aules d’estudi i també reprèn l’activitat del Club Maker

L’Opensurf i les aules d’estudi recuperen la plena ocupació

A partir del proper dimarts 2 de novembre de 2021, els serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi recuperen el 100% de l’aforament a l’espai, garantint així que hi hagi més Citilabers que puguin disposar d’una sala polivalent amb connexió a Internet per estudiar o treballar col·laborativament.

L’horari actual dels serveis és de de dilluns a diumenge, de 8 a 22 hores. Us recordem que de 8 a 20 hores s’ofereix el servei d’Opensurf, un espai viu en el qual es permet el treball col·laboratiu i en el qual poden succeir diverses activitats. A partir de les 20 hores, l’espai es converteix en una gran aula d’estudi en la qual cal respectar el silenci.

Per accedir al servei, cal tenir el carnet de Citilaber i reservar cita prèvia a través de l’aplicació ‘Mi Club Online’, respectant els torns horaris i complint les mesures de seguretat indicades pel personal i a les instal·lacions.

Vols venir a estudiar, treballar o connectar-te a Internet al Citilab? Segueix les següents indicacions, fent clic en cada secció desplegable: 

El primer pas per a poder reservar cita prèvia és activar el teu Carnet Virtual de Citilaber:

  1. Accedeix a l’aplicació ‘Mi Club Online’ a través del següent enllaç: https://citilab.miclubonline.net/.
  2. Selecciona l’opció ‘Carnet Virtual’ que hi ha al menú. Introdueix el codi del Citilab: Inzd3E7e52
  3. Prem ‘recordar contrasenya’ i introdueix el teu correu electrònic. És on rebràs la informació d’activació i accés.
  4. Introdueix l’usuari i la contrasenya que haurà arribat al teu correu electrònic.

Ja has activat el teu Carnet Virtual!

Un cop tinguis activat el Carnet Virtual, ja pots reservar la teva plaça en algun dels torns horaris:

  1. Al calendari de l’aplicació ‘Mi Club Online‘, consulta els dies i torns horaris disponibles. 
  2. Fes clic sobre el dia i torn horari que t’interessa i, a continuació, prem el botó ‘Reservar’.

Si l’aplicació t’ho confirma, ja tens la plaça reservada en el torn indicat!

Assisteix presencialment al Citilab en el torn horari que has reservat i, sobretot, no oblidis el teu smartphone. Un cop a les instal·lacions, segueix aquests passos:

  1. Entra novament a https://citilab.miclubonline.net/ introduint el teu usuari i contrasenya, i accedeix a l’opció ‘Carnet Virtual’ del menú.
  2. Gira la pantalla del teu smartphone, tal com indica la pantalla, i apropa’l al lector QR que hi ha a recepció. D’aquesta manera, es registrarà la teva assistència i ja podràs entrar a l’espai.

 

En cas que hagis fet una reserva i no puguis venir, has d’avisar l’equip del Citilab, escrivint un correu electrònic a qr@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60 abans del torn horari de la teva reserva per anul·lar-la. Un cop ens avisis, alliberem la teva plaça per tal que un altre Citilaber pugui fer-ne ús. 

Si no anul·les la teva reserva, i no has arribat durant la primera hora del teu torn reservat, s’anul·larà la reserva present, així com totes les reserves posteriors que hagis efectuat, per tal que un altre Citilaber pugui fer ús de l’espai. Si la incidència es repeteix, es bloquejarà temporalment l’opció a efectuar reserves de l’espai.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 durant l’horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

També torna el Club Maker: t’animes a participar-hi?

Després de l’aturada de l’activitat dels Clubs del Citilab a causa de la situació sanitària, el Club Maker vol tornar a posar-se en marxa per seguir realitzant projectes innovadors i col·laboratius, tot explorant la cultura maker, l’electrònica creativa, la programació i els treballs manuals en un context d’auto-aprenentatge i intercanvi de coneixement.

A més de dur a terme projectes propis i pensats en grup, el Club Maker també dona suport a l’alumnat de batxillerat que vulgui tirar endavant un treball de recerca vinculat a totes aquestes disciplines i que assessorament per fer-ho.

El funcionament del Club Maker no és el mateix que el d’una formació regular, sinó que és un espai en el qual l’usuari no té un compromís formal d’assistència. El públic dels Clubs del Citilab són totes aquelles persones que tinguin a partir de 12 anys i ganes d’aprendre en un entorn col·laboratiu, d’aplicar el pensament de disseny (observar, definir, idear, prototipar, testejar…) i de documentar el procés per compartir el coneixement generat.

Els membres del Club Maker es reuneixen els dijous a la tarda, a partir de les 17:30 hores, a l’Opensurf del Citilab, per idear i desenvolupar projectes innovadors treballant en equip. 

Alguns dels projectes realitzats al llarg de la història del Club Maker són la talladora CNC realitzada amb peces d’una impressora 3D avariada (2017), una samarreta meteorològica (2017), una paperera gamificada per fomentar el reciclatge (2017), un casc per a bicicletes i patinets amb intermitents (2018), un robot educatiu destinat a ajudar infants amb discapacitat intel·lectual (2018), un mocador termocromàtic (2019) i un pastiller intel·ligent (2020), un projecte que es va iniciar abans de la pandèmia i es va finalitzar i presentar en un context de virtualitat. 

Vols descobrir el Club Maker? Vine al Citilab els dijous a la tarda, a partir de les 17:30 hores, i pregunta pel Club Maker a recepció. T’esperem! 


Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar