skip to Main Content
Taller De Transformació Digital I WhatsApp Business 2021

Digitalitza el teu comerç i aprèn a utilitzar el WhatsApp Business per fer créixer les vendes

Inscriu-te a la nova formació híbrida del Citilab els propers 29 i 30 de novembre i 1 de desembre

Citilab impulsa una nova formació sobre transformació digital adreçada a comerços de Cornellà de Llobregat que tinguin interès en conèixer el potencial de la digitalització i bones pràctiques de transformació digital. A més, tindran la oportunitat de descobrir WhatsApp Business, una eina d’allò més útil per als comerços que vulguin crear un catàleg de productes digital i augmentar les seves vendes.

Les sessions tindran un format híbrid. Seran en línia, és a dir, que s’impartiran a través d’una eina de videoconferència, però per a totes les persones que ho prefereixin, també s’hi podrà assistir de manera presencial.

Estructura, dates i contingut de la formació

Aquesta iniciativa està formada per dos mòduls independents: una primera sessió divulgativa per introduir l’usuari en el món de la transformació digital i dues sessions formatives sobre WhatsApp Business. 

Així doncs, en la primera sessió es donaran a conèixer les oportunitats d’avançar cap a la digitalització d’un comerç, es farà una aproximació a bones pràctiques de transformació digital i es resoldran els dubtes que es plantegin en directe. En les dues sessions següents es capacitarà l’usuari en l’ús del WhatsApp per a empreses. Tal i com es concreta en la secció d’inscripció, els dos mòduls es poden cursar conjuntament o individualment.

Sessió divulgativa – ‘Bones pràctiques de transformació digital en el petit negoci’

  • Durada: 1 sessió (1 hora i mitja).
  • Data: Dilluns 29 de novembre de 2021.
  • Horari: 15 a 16:30 hores.
  • Objectius i contingut: Entendre la digitalització, analitzar els avantatges i els inconvenients d’aplicar-la, conèixer eines i recursos per dur a terme la transformació digital i, finalment, descobrir casos reals d’aplicació i bones pràctiques.

Formació – ‘Venda a través de WhatsApp per a empreses’

  • Durada: 2 sessions (2 hores cadascuna, 4 hores).
  • Data: Dimarts 30 de novembre i dimecres 1 de desembre de 2021.
  • Horari: 15 a 17 hores.
  • Objectius i contingut: Aprendre a utilitzar WhatsApp Business des d’un punt de vista tècnic, crear un catàleg de productes digital, optimitzar el perfil, crear llistes de difusió amb l’objectiu de fidelitzar clients, construir l’estratègia digital i augmentar les vendes del nostre comerç.

Inscripció

La formació és gratuïta per a les persones participants.

Per a formular la inscripció, cal emplenar el següent formulari:


El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar