skip to Main Content
Cicle De Conferències Sobre Salut Digital 2021

TIC i noves formes de relacions: participa en la primera trobada del Cicle de Conferències sobre Salut Digital al Citilab

Jaume Funes, psicòleg i educador, oferirà una reflexió sobre les noves relacions derivades de la interacció amb les noves tecnologies

El proper dilluns 18 d’octubre a les 18 hores, Citilab acollirà la ponència ‘TIC i noves formes de relacions’, una xerrada que impartirà Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, per fer reflexionar famílies i adolescents sobre els canvis que han experimentat les relacions humanes a causa de la interacció amb les noves tecnologies.

La ponència es realitzarà presencialment al Citilab, però també es podrà seguir en directe a través del nostre canal de YouTube.

A més de l’exposició de l’expert, la trobada convidarà totes les persones interessades a participar en un espai d’intercanvi de coneixement actiu en el qual tothom podrà compartir experiències, reflexions i dubtes

Aquesta ponència inaugurarà el Cicle de Conferències de Salut Digital, una iniciativa impulsada pel Citilab amb l’objectiu de fomentar el debat i la reflexió entorn a les TIC i a les noves formes de relació sorgides entre persones en l’era digital.

Relacions familiars i xarxes socials, TIC i noves formes de relacions entre persones, cyber-romance, sexting i sexualitat adolescent, ciberbulling, soft skills i habilitats transmèdia són els temes que es tractaran en les cinc trobades previstes en el marc d’aquest projecte.

Quines t’interessen més? Sobre quina temàtica pots aportar coneixement o vols rebre orientació? La teva participació seria presencial o en línia? Emplena el formulari!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar