skip to Main Content
Cicle De Conferències Sobre Salut Digital 2021

Citilab obre un espai de reflexió participatiu sobre salut digital per compartir coneixement entre famílies, adolescents i experts/es

Relacions familiars i xarxes socials, sexualitat adolescent, ciberbulling, habilitats transmèdia… Quins temes t’interessen? Ho volem saber!

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat impulsa una iniciativa de debat i reflexió en el marc del projecte Salut Digital, un espai d’intercanvi de coneixement i d’experiències entorn a les TIC i a les noves formes de relació sorgides entre persones en l’era digital.

Quines són les oportunitats i els riscos de la hiperconnexió? Com construïm les relacions entre famílies i adolescents amb les xarxes socials? Quina és la via que ens porta a evitar errors, desmuntar mites i superar tabús?

Per respondre totes aquestes qüestions i moltes altres, Citilab posa en marxa el Cicle de Conferències sobre Salut Digital, cinc trobades que volen ser un espai d’intercanvi de coneixement actiu entre persones expertes, famílies i joves perquè totes i tots puguin compartir, aprendre i orientar.

El Cicle de Conferències es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i novembre i estarà dirigit a qualsevol persona interessada en qualsevol dels temes relacionats amb la salut digital i les noves relacions derivades de l’ús de les TIC.

De fet, des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat volem centrar-nos en els vostres desitjos, motivacions, necessitats i interessos i és per això que us volem animar a emplenar el formulari que trobareu a continuació.

Quins temes t’interessen, et preocupen o et motiven?

Relacions familiars i xarxes socials, TIC i noves formes de relacions entre persones, cyber-romance, sexting i sexualitat adolescent, ciberbulling, soft skills i habilitats transmèdia… Sobre quina temàtica pots aportar coneixement o vols rebre orientació? La teva participació seria presencial o en línia?

La finalitat és que totes les trobades -que es realitzaran de manera presencial, però que també s’emetran per streaming– siguin participatives i fomentin el diàleg i l’intercanvi d’experiències entre persones.

Us llegim!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar