skip to Main Content
Taller De Projectes 2020

Aprèn a dissenyar i planificar projectes a través d’eines col·laboratives els dies 25, 26 i 27 d’octubre al Citilab!  

Vols aprendre a convertir una idea inicial en un projecte? Inscriu-te al taller presencial del Citilab!

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Projectes, una formació de tres dies que s’impartirà els propers 25, 26 i 27 d’octubre de 2021, de 16 a 19 hores, i que tindrà un format presencial. L’objectiu del taller és capacitar professionals en el disseny i la planificació de projectes posant en pràctica metodologies participatives pròpies dels laboratoris ciutadans i treballant amb eines col·laboratives en línia.

Contingut i públic del taller

Aquesta nova edició del Taller de Projectes està dirigida a professionals -persones emprenedores o empresàries- que vulguin formalitzar un projecte. El taller està especialment adreçat a les persones de Cornellà de Llobregat que vulguin treballar aquesta capacitat de creació i execució de projectes per marcar la diferència al mercat i prosperar en el seu sector.

Aquesta formació s’ha dissenyat pensant en ser un curs per a totes aquelles persones que vulguin aprendre a donar forma de projecte a una idea i per a nous emprenedors i noves emprenedores que tot just posen en marxa una nova iniciativa.

Per primera vegada el curs s’imparteix durant tres sessions en horari de tarda i compta amb una novetat relacionada amb el seu contingut: tot i ser una formació presencial es treballarà amb eines col·laboratives en línia; com, per exemple, les eines de Google.

En finalitzar la formació, es lliurarà un diploma acreditatiu a totes les persones participants.

Data, horari i inscripció

El Taller de Projectes es desenvoluparà presencialment al Citilab de Cornellà de Llobregat durant tres sessions de tarda: dilluns 25 d’octubre, dimarts 26 d’octubre i dimecres 27 d’octubre, de 16 a 19 hores. 

La formació és gratuïta per a les persones participants.

Vols participar-hi? Per a formular la inscripció, cal que enviïs un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, DNI, any de naixement, municipi de residència, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller.


El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar