skip to Main Content
Primera Trobada De La Comunitat Catalana D'Snap! - Setembre 2021

Citilab i CESIRE impulsen la primera trobada d’Snap! a Cornellà de Llobregat, una iniciativa per aprendre i gaudir amb la programació per blocs

El proper divendres 17 de setembre, a partir de les 17 hores, Citilab acull la primera trobada d’Snap!, una reunió que convoca totes les persones interessades en l’Snap! i en la programació gràfica per compartir una tarda d’aprenentatge, intercanvi de coneixement i diversió a través de la interacció amb aquest llenguatge de programació.

Aquesta iniciativa, coimpulsada pel CESIRE del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’equip desenvolupador d’Snap! i el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, preveu la realització d’una sèrie de trobades d’Snap! que se celebraran cada 2 mesos, que seran obertes al públic, presencials (tot i que amb la possibilitat de seguir-les virtualment) i descentralitzades, de manera que es realitzaran arreu del territori català.

L’objectiu de la celebració d’aquestes reunions és generar i consolidar la comunitat catalana d’Snap! amb la finalitat de donar a conèixer aquest llenguatge de programació per blocs, acompanyar i donar suport a iniciatives que facin ús d’Snap! i recopilar i crear nous continguts per a aquest llenguatge.

Programa de la primera trobada d’Snap! 

La primera trobada, que tindrà lloc a Cornellà de Llobregat, preveu les següents activitats:

Horari Activitat
17:00 a 17:30 hores Punt de trobada
17:30 a 18:00 hores Presentació de les trobades Snap!. Ajuda’ns a dissenyar a la comunitat!
18:00 a 19:00 hores Xerrada ‘Què fa únic l’Snap!?’ a càrrec de Bernat Romagosa, membre de l’equip d’Snap!
19:00 – 19:30 hores Digues la teva! Experiències express amb Snap!

Tant per assistir a la trobada de manera presencial, com per seguir-la virtualment, caldrà confirmar la participació al fòrum d’Snap!, on també es publicarà l’URL per a totes les persones que hi siguin presents de manera telemàtica.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar