skip to Main Content
Opensurf Setembre 2020

Els serveis d’Opensurf i d’aules d’estudi reobren les portes a partir de l’1 de setembre

Citilab tanca les portes al públic des del 31 de juliol fins al 31 d’agost de 2021 (ambdós dies inclosos) en motiu de les vacances d’estiu.

L’1 de setembre es reprèn el servei. L’horari d’atenció al públic és l’habitual, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores. L’horari de l’Opensurf i de les aules d’estudi és de dilluns a divendres, de 8 a 22 hores, exceptuant els dies festius. L’aforament és limitat i cal reservar cita prèvia, respectar els torns horaris i complir les mesures de seguretat.

Accés a l’Opensurf i a les aules d’estudi amb cita prèvia

Cal destacar que el funcionament del servei serà el mateix que s’ha establert fins ara per garantir l’aforament limitat i el compliment de totes les mesures de seguretat. Per tant, per accedir a l’Opensurf i a les aules d’estudi caldrà reservar cita prèvia a través de l’aplicació ‘Mi Club Online’, respectar els torns horaris (de 8 a 11:45 hores, de 12:15 a 15:45 hores, de 16:15 a 22 hores) i complir les mesures de seguretat indicades pel personal i a les instal·lacions.

Vols venir a estudiar, treballar o connectar-te a Internet al Citilab? Segueix les següents indicacions, fent clic en cada secció desplegable:

El primer pas per a poder reservar cita prèvia és activar el teu Carnet Virtual de Citilaber:

  1. Accedeix a l’aplicació ‘Mi Club Online’ a través del següent enllaç: https://citilab.miclubonline.net/.
  2. Selecciona l’opció ‘Carnet Virtual’ que hi ha al menú. Introdueix el codi del Citilab: Inzd3E7e52
  3. Prem ‘recordar contrasenya’ i introdueix el teu correu electrònic. És on rebràs la informació d’activació i accés.
  4. Introdueix l’usuari i la contrasenya que haurà arribat al teu correu electrònic.

Ja has activat el teu Carnet Virtual!

Un cop tinguis activat el Carnet Virtual, ja pots reservar la teva plaça en algun dels torns horaris:

  1. Al calendari de l’aplicació ‘Mi Club Online‘, consulta els dies i torns horaris disponibles. 
  2. Fes clic sobre el dia i torn horari que t’interessa i, a continuació, prem el botó ‘Reservar’.

Si l’aplicació t’ho confirma, ja tens la plaça reservada en el torn indicat!

Assisteix presencialment al Citilab en el torn horari que has reservat i, sobretot, no oblidis el teu smartphone. Un cop a les instal·lacions, segueix aquests passos:

  1. Entra novament a https://citilab.miclubonline.net/ introduint el teu usuari i contrasenya, i accedeix a l’opció ‘Carnet Virtual’ del menú.
  2. Gira la pantalla del teu smartphone, tal com indica la pantalla, i apropa’l al lector QR que hi ha a recepció. D’aquesta manera, es registrarà la teva assistència i ja podràs entrar a l’espai.

 

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del Citilab: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

Anul·lació de la cita prèvia

En cas que hagis fet una reserva i no puguis venir, has d’accedir a l’aplicació ‘Mi Club Online’, fer clic a ‘Les meves reserves’ i anul·lar els dies que no puguis venir abans de l’inici del torn en qüestió. Si necessites suport de l’equip del Citilab, cal escriure un correu electrònic a qr@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60 abans del torn horari de la teva reserva per anul·lar-la. D’aquesta manera, s’allibera la teva plaça per tal que un altre/a Citilaber pugui fer-ne ús. 

Si no anul·les la teva reserva, i no has arribat durant la primera hora del teu torn reservat, s’anul·larà la reserva present, així com totes les reserves posteriors que hagis efectuat, per tal que un altre Citilaber pugui fer ús de l’espai. Si la incidència es repeteix, es bloquejarà temporalment l’opció a efectuar reserves de l’espai.

Si tens cap dubte o incidència tècnica pots comunicar-ho al correu: qr@e-citilab.eu i si necessites suport per a dur a terme tot aquest procés, pots demanar ajuda de manera presencial a recepció o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del Citilab, de 8 a 20 hores.


Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar