skip to Main Content
Snap! Conference 2021

Citilab presenta una iniciativa educativa que combina l’aprenentatge de la programació i les matemàtiques

Els racons d’experimentació han estat dissenyats en col·laboració amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat participa a l’Snap! Conference 2021, unes jornades internacionals de quatre dies en les quals es reuneixen educadors i educadores, investigadors i investigadores, creadors, creadores i entusiastes de la programació i del llenguatge Snap! en concret per compartir idees, experiències, projectes, eines i recursos.

Després d’assistir presencialment a la primera edició d’aquesta trobada l’any 2019, l’equip del Citilab torna a partipar-hi activament, però aquest cop de manera telemàtica. Així doncs, el laboratori d’innovació social i digital de Cornellà presentarà una nova proposta educativa a través d’una ponència en línia que es podrà seguir en directe el proper dijous 29 de juliol a les 12 hores.

Racons d’experimentació de les mates i la programació

El Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMAC) i Citilab han treballat col·laborativament per desenvolupar els racons d’experimentació de les mates i la programació (REMP), un recull d’activitats digitals que promou una fusió d’aquestes dues disciplines, permetent així que les nenes i els nens que cursen Educació Primària puguin aprendre matemàtiques i el llenguatge de la programació de manera divertida implicant-se en diversos reptes.

A través d’aquesta web, l’alumnat comença l’experiència coneixent l’Alonzo, la mascota oficial de l’Snap! -que es diu així en honor a Alonzo Church, destacat matemàtic americà- i, a continuació, és el mateix personatge qui acompanya els infants en les diverses propostes didàctiques que es divideixen en 3 categories: ‘Experimenta’, ‘Programa’ i ‘Construeix’.

En voleu saber més? Consulteu la pàgina de l’Snap! Con 2021 i no us perdeu tota la programació d’activitats prevista!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar