skip to Main Content
SummerLab 2021

El SummerLab fomenta l’intercanvi de coneixement entre més de 40 estudiants de 1r de batxillerat i ciutadania experta en temes de recerca

Citilab ha celebrat una segona edició del SummerLab, una trobada presencial que té l’objectiu de posar en contacte joves de 1r de batxillerat de Cornellà de Llobregat amb professionals d’àmbits molt diversos perquè puguin realitzar una entrevista, mantenir una conversa sobre una temàtica concreta i, per tant, intercanviar un coneixement que acaba sent d’allò més valuós per l’alumnat a l’hora de realitzar del seu futur treball de recerca.

Ciutadanes i ciutadans han participat voluntàriament en aquesta segona edició del SummerLab, que s’ha celebrat aquest passat dilluns 21 de juny, per oferir la seva expertesa i el seu suport als i les estudiants de diversos centres cornellanencs.

Una quarantena d’estudiants de l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Maria Aurèlia Capmany, l’Institut Miquel Martí i Pol i l’Institut Joan Miró han pogut dur a terme una trobada amb professionals experts en la temàtica de recerca que els interessa: publicitat, música, medi ambient, educació i pedagogia, nutrició, medicina, arquitectura, criminalitat, psicologia… La majoria d’aquestes converses s’han dut a terme de manera presencial, però algunes també s’han realitzat a través de plataformes de videoconferència.

La distribució de la zona d’entrevistes i converses, que ha tingut lloc a la Plaça de la Creació del Citilab, s’ha organitzat tenint en compte les diverses temàtiques dels estudiants en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i ha fomentat les converses conjuntes entre alumnat de diversos centres, que han pogut trobar punts en comú en les investigacions d’altres companyes i companys. 

D’aquesta manera, al llarg d’una tarda, estudiants i persones voluntàries han experimentat una tarda de concentració, diàleg, interès mutu i passió compartida sobre una temàtica, respecte i, sobretot, molt d’aprenentatge!

El SummerLab s’ha organitzat amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V i de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, comptant amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar