skip to Main Content
Treballs De Recerca 2021 A La Web De Coneixements Del Citilab

Ja pots consultar els 25 millors treballs de recerca de Cornellà del 2021 a la pàgina de Coneixements del Citilab

Citilab posa a l’abast de tothom l’accés directe al contingut íntegre dels 25 millors treballs de recerca de Cornellà de Llobregat d’enguany, projectes que han sigut seleccionats pels mateixos centres educatius de la ciutat. 

Cada institut públic de la ciutat ha destacat les 5 millors investigacions realitzades per l’alumnat de segon de batxillerat, de manera que es poden consultar els projectes més ben valorats de l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Francesc Macià, l’Institut Joan Miró, l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Miquel Martí i Pol.

Fent clic al botó que trobareu a continuació, accedireu directament a la web de Coneixements i podreu consultar les memòries senceres dels 25 projectes:

Jam de Treballs de Recerca i formació a professorat

El laboratori ciutadà de Cornellà ofereix suport a l’alumnat i al professorat de la ciutat en la realització dels treballs de recerca a través de l’impuls de les Jams de Treballs de Recerca, les jornades d’inspiració i codisseny dels treballs de recerca pels estudiants de primer de batxillerat, i mitjançant també la formació en línia adreçada a docents per l’acompanyament, tutoria i avaluació dels projectes.

Això vol dir, doncs, que les autores i els autors dels treballs de recerca seleccionats van participar en les Jams de Treballs de Recerca del Citilab durant el curs anterior i va ser allà quan van posar fil a l’agulla als seus projectes d’investigació.

Jornada Virtual de Recerca de Ciutat 

Citilab també ha col·laborat en la mobilització, la visibilització i la difusió d’aquest nou coneixement a través de la segona edició de la Jornada Virtual de Recerca de Ciutat, el Mapa de Coneixement de Cornellà, la web de Coneixements del Citilab i les xarxes socials. 

La Jornada Virtual de Recerca de Ciutat es va celebrar el 22 d’abril i va consistir en una trobada en línia en la qual la vintena de joves autors dels treballs de recerca seleccionats van presentar els seus projectes i van compartir la seva experiència amb l’alumnat de primer de batxillerat com a públic, sumant la participació de més de 200 estudiants.

Els 25 autors dels millors treballs de recerca van enregistrar petites presentacions en vídeo que s’han inclòs al Mapa de Coneixement de Cornellà i que també s’han compartit en diàriament durant tot el mes de maig, configurant aquest fil de Twitter del compte del Citilab.

Jornada Virtual de Recerca de Ciutat 2021


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar