skip to Main Content
Taller Creativitat 2021: Edició De Tarda

Aplica la creativitat en l’entorn laboral: arriba la 6a edició del Taller de Creativitat, en horari de tarda i format virtual

Després de quatre edicions d’aquesta formació, arriba un nou taller virtual que s’impartirà els dies 29 i 30 de juny, de 16 a 20 hores

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Creativitat, una formació virtual de 8 hores que està adreçada a qualsevol persona en edat laboral i de Cornellà de Llobregat que tingui interès en aprendre a potenciar la creativitat, aquesta capacitat que totes i tots tenim, que actualment marca la diferència al món professional i que és clau per a innovar.

Després de quatre edicions de la formació (dues presencials i dues virtuals a causa de la situació sanitària), el Taller de Creativitat s’ofereix per primera vegada en horari de tarda, així que s’impartirà els dies 29 i 30 de juny, de 16 a 20 hores.

Vols preparar-te pel teu futur laboral, fer una cerca creativa de feina o treballar aquesta competència clau per a prosperar en el teu sector? Aquest taller és per a tu!

Contingut i públic del taller

L’objectiu del taller és que totes les persones participants, independentment de la seva situació laboral i de la seva especialitat professional, aprenguin a aplicar diferents tècniques de la creativitat així com mètodes per a potenciar-la a través de metodologies participatives i col·laboratives pròpies dels laboratoris d’innovació. Així, es treballarà la creativitat des de la seva vessant teòrica fins la més pràctica, tot trobant solucions creatives a casos reals.

En aquesta formació, s’animarà a tots els participants a pensar lateralment, a sortir de la zona de confort i a mantenir una actitud oberta. S’aprendrà a donar forma a una idea, elaborar una proposta de valor, treballar la comunicació eficaç i fer ús d’eines de treball col·laboratiu en línia. 

Així doncs, el Taller de Creativitat és un curs profitós per a tot tipus de perfils: persones que vulguin preparar-se pel seu futur laboral (en el qual la creativitat és i serà una competència bàsica), persones en situació d’atur que vulguin millorar les seves competències i tenir un punt de vista més creatiu a l’hora de fer una cerca de feina i persones que vulguin potenciar la creativitat tant per motius professionals com personals. L’únic requisit indispensable és tenir ganes i motivació d’aprendre!

Data, horari, preu i inscripció

El taller s’impartirà telemàticament (a través d’una plataforma de videoconferència) durant dues tardes: dimarts 29 i dimecres 30 de juny de 2021, de 16 a 20 hores.

La formació és gratuïta per a les persones participants.

T’interessa? No t’ho pensis més! Per a formular la inscripció, cal que enviïs un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, municipi de residència, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller.

La data límit per a inscriure’s al Taller de Creativitat és el dilluns 28 de juny a les 10:00 hores.

El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar