skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2021 - #JPRE21

Una xerrada del creador de Machine Learning for Kids, una taula rodona sobre Intel·ligència Artificial i educació, 24 ponències, 9 tallers i 9 projectes a la #JPRE21 virtual

La XIII edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives és aquest dissabte 29 de maig i torna a ser virtual

Aquest dissabte 29 de maig se celebra la tretzena edició de la Jornada Programa, l’esdeveniment dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives que enguany repeteix el format virtual, s’emetrà en directe per YouTube durant tot el matí.

L’acte d’enguany ofereix una conferència inaugural sobre Machine Learning for Kids, una taula rodona sobre l’aplicació de la Intel·ligència Artificial al món de l’educació, 24 ponències sobre experiències educatives per primària i secundària i el retorn dels tallers i la fira de projectes! 

El desenvolupament de la jornada

Com cada any, la jornada començarà a les 09:30 hores, amb la benvinguda institucional que s’oferirà per part de la direcció general d’Innovació, Recerca i Cutura Digital del Departament d’Educació i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

A continuació, es donarà pas a la ponència del Dale Lane, desenvolupador a IBM i creador de Machine Learning for Kids, que oferirà una aproximació a aquesta aplicació d’Intel·ligencia Artificial que permet introduir als infants en l’aprenentatge automàtic i la programació de les màquines.

Seguidament, i ja immersos en l’univers de la Intel·ligència Artificial, començarà la taula rodona sobre l’aplicació de l’IA a l’entorn educatiu. La taula comptarà amb la participació de Karina Gibert, directora de l’IDEAI-UPC, Carles Sierra, director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), i Marc Oliveras, director de l’Escola L’Horitzó i docent responsable del projecte d’Intel·ligència Artificial al centre. La moderació de la taula serà a càrrec d’Elvira Feliu, periodista i membre de l’equip de comunicació del Citilab.

L’emissió en directe d’aquestes primeres hores de la Jornada Programa es farà a través d’un únic track principal emès per YouTube.

A les 11 hores serà el torn de les ponències sobre experiències de programació i robòtica educatives d’una gran varietat de centres educatius i professionals del món de l’educació d’arreu del territori català. En aquest moment, s’obriran tres tracks diferents en els quals s’emetran ponències simultànies cada 15 minuts. Podeu consultar el contingut i l’horari de cada ponència al programa de la jornada. A través d’aquest enllaç, podeu obtenir més informació sobre cada xerrada i filtrar la vostra cerca. 

En cas que hi hagi ponències que us interessen i que coincideixen en l’hora d’emissió, podreu recuperar el vídeo, que quedarà penjat a YouTube.

Després de les ponències, a les 13:15 hores, s’emetran per directe els diversos tallers pràctics que es podran seguir des de casa. Els nou tallers es desenvoluparan de manera simultània en diversos enllaços de YouTube que posarem al vostre abast i que també podeu consultar a la web de la Jornada Programa.

D’altra banda, la fira de projectes virtual que s’ha posat en marxa enguany estarà disponible de manera permanent també a la pàgina. En aquest espai virtual de la fira de projectes i treballs realitzats per l’alumnat, trobareu vídeos explicatius sobre cada experiència.

La #JPRE21 a les xarxes socials!

No oblideu compartir amb tothom que esteu seguint la Jornada de Programació i Robòtica Educatives d’enguany fent servir el hashtag oficial #JPRE21 a les xarxes socials, sobretot a Twitter. Us llegirem i compartirem el vostre entusiasme!


Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar