skip to Main Content
Tecnoestiu 2021

Programa un pinzell màgic i crea la teva pròpia composició artística amb Snap! al Tecnoestiu 2021 del Citilab. Expressa’t amb igualtArt!

Programació, art digital i creació d’una història curta per combatre les desigualtats en la nova activitat d’un matí d’estiu: del 28 de juny al 23 de juliol

Torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat que cada estiu s’impulsa des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que es dirigeix als casals d’estiu, esplais i famílies que vulguin gaudir d’un matí d’aprenentatge STEAM, creativitat i diversió.

El taller d’enguany, que té una durada de 3 hores, serà presencial i permetrà que les persones participants creïin una història breu a través de la programació i l’art digital.

Expressa’t amb igualtART: programació amb Snap! i disseny d’una història artística fent servir un giny tecnològic

Nens i nenes aprendran a programar amb Snap! un giny tecnològic per convertir-lo en un pinzell màgic. El giny, que té forma de bolígraf i porta incorporat una petita càmera a l’extrem, permetrà captar les textures i els colors d’objectes reals que hi haurà a l’aula per fer-los servir com la tinta o la pintura digital del pinzell màgic.

Un cop programat, els participants podran manipular els ginys i moure’ls amb distància davant de la pantalla dels ordinadors per poder fer dibuixos sobre un llenç blanc digital.

La història que desenvoluparan els participants es treballarà de manera col·laborativa i la temàtica d’aquesta s’emmarcarà en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 10: reducció de les desigualtats. És a dir, cada creació artística tindrà un rerefons social rellevant, per tal que nenes i nens reflexionin sobre valors com el respecte, la tolerància, la inclusió, la igualtat

Un cop realitzada aquesta activitat constructivista que combina la programació, l’art digital, la manipulació i la reflexió sobre valors socials, els autors i les autores de les històries podran compartir la seva experiència al plató de televisió del Citilab.

Requisits, procés d’inscripció i preu

Voleu participar al Tecnoestiu 2021?

Per a formular la inscripció, cal que escolliu un sol dia, un matí de dilluns a divendres entre el 28 de juny i el 23 de juliol de 2021. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el dia que escolliu, de 10 a 13 hores. Arribat el moment, es prendran les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries.

El preu és de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats d’algú major de 12 anys.

L’activitat està oberta a casals d’estiu, esplais, famílies i grups particulars.

Per a formular la inscripció, envieu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar