skip to Main Content
Faberllull Olot Maig 2021

Citilab participa en la IV estada sobre robòtica i pedagogia Faberllull Olot i en la inauguració de la XX edició del Robolot

IV estada temàtica sobre robòtica i pedagogia a Faberllul Olot

L’equip del Citilab ha fet una estada temàtica sobre robòtica i pedagogia a Faberllull Olot, la xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya) i a La Massana (Andorra), gestionada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot i el Govern d’Andorra.

En aquesta quarta residència Citilab ha compartit experiències i ha treballat col·laborativament amb equips i professionals d’arreu del territori durant tres dies, des del dimecres 5 fins el divendres 7 de maig de 2021. A diferència de l’estada de l’any 2019, la participació de persones expertes de l’àmbit internacional ha quedat compromesa a causa de la situació sanitària. 

Seguint amb la filosofia de les estades temàtiques de Faberllull, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha col·laborat amb els equips de MicroBlocks i Snap! amb l’objectiu de trobar una manera fàcil d’integrar les dues eines d’aprenentatge de pensament computacional i, alhora, també s’ha treballat amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en l’Snap4Arduino

Faberllull Olot 2021
L’equip del Citilab treballant a l’estada Faberllull Olot

D’altra banda, la residència també ha permès descobrir projectes educatius diversos i conèixer l’evolució d’iniciatives com EducaCont, una xarxa d’estacions per mesurar la qualitat de l’aire, o STEAMakers, un projecte impulsat per Cesire i Robolot que vol introduir el treball per projectes STEAM als instituts de La Garrotxa.

RobolotCon21, Innovació en programació i robòtica educatives

Dissabte 8 de maig es va inaugurar la XX edició de Robolot, una jornada virtual dirigida al professorat i oberta a la comunitat que enguany va mostrar les novetats en les eines creatives de suport a la programació educativa

Totes les persones interessades poden recuperar l’emissió en directe del RobolotCon21 fent clic aquí.

Després d’aquesta estada temàtica i l’assistència al Robolot, escalfem motors per la propera Jornada de Programació i Robòtica Educatives, que enguany assoleix la seva tretzena edició i que se celebrarà el proper dissabte 29 de maig amb un format íntegrament virtual.


Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar