skip to Main Content
Taller De Projectes 2020

Potencia les teves capacitats de disseny i creació de projectes per a prosperar al món laboral participant en la nova formació en línia del Citilab: 26 i 27 de maig!

Vols preparar-te pel teu futur laboral, treballar aquestes competències clau per a marcar la diferència al mercat o prosperar en el teu sector? Aquest taller és per a tu!

Citilab posa en marxa una nova edició Taller de Projectes, una formació virtual impulsada pel laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat que té l’objectiu de capacitar qualsevol persona en edat laboral en el disseny i la planificació de projectes a través de metodologies participatives i col·laboratives. 

A través d’aquest curs telemàtic, que té una durada de 8 hores dividides en dos dies, les persones participants treballaran la capacitat de creació de projectes, posant en pràctica les metodologies adequades i aprenent a trobar les eines necessàries per convertir una idea inicial en un projecte.

Contingut i públic del taller

El Taller de Projectes és una formació oberta a la ciutadania i s’hi pot inscriure qualsevol persona en edat laboral, és a dir, a partir dels 16 anys. El taller està especialment adreçat a les persones de Cornellà de Llobregat que vulguin preparar-se pel seu futur laboral o treballar aquestes competències clau per trobar feina o prosperar en el seu sector.

Aquesta formació s’ha dissenyat pensant en ser un curs útil per a totes aquelles persones que vulguin aprendre a donar forma de projecte a una idea, per a persones que vulguin fer de la redacció i execució de projectes la seva activitat laboral o per a nous emprenedors i noves emprenedores que tot just inicien el seu projecte.

El Taller de Projectes també és una formació que complementa el contingut del Taller de Creativitat i, per tant, pot ser molt útil per a totes les persones participants d’aquesta formació del Citilab.

Data, horari, inscripció i més informació

El taller s’impartirà telemàticament (a través d’una plataforma de videoconferència) durant dos matins: dimecres 26 i dijous 27 de maig de 2021, de 9:30 a 13:30 hores

La formació és gratuïta per a les persones participants.

T’interessa? Per a formular la inscripció, cal que enviïs un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, municipi de residència, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller.

La data límit per a inscriure’s al Taller de Projectes és el dilluns 24 de maig de 2021 a les 10:00 hores.

El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar