skip to Main Content
Taller - Introducció A La Creació De Jocs En 2D I 3D

Introdueix-te al món de la creació de videjocs en 2D i 3D en el nou taller virtual impulsat pel Citilab i la Fundació Obicex: els dimarts 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny

Citilab i la Fundació Obicex, l’entitat que forma part de l’ecosistema empresarial del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que promou la docència i la investigació de la comunicació experiencial, l’animació 3D i el disseny de videojocs, impulsen un nou taller virtual sobre noves tendències que es desenvoluparà telemàticament durant quatre tardes de dimarts: els dies 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny, de 17:30 a 19:00 hores.

El taller té l’objectiu d’introduir les persones participants en el món de la creació i el disseny de videojocs en 2D i 3D, un sector de tendència en l’actualitat. En cada sessió, que tindrà una durada d’1 hora i mitja i que es realitzarà a través d’una plataforma de videoconferència, els participants s’implicaran en quatre reptes diferents: la creació d’inici a fi del modelat 3D d’una nau per a un videojoc, la creació d’un videojoc en 2D, el disseny de l’escenari d’un nivell per a un videojoc en 3D i la creació d’un joc de naus, també en 3D.

Públic i inscripció

Aquesta formació virtual està adreçada a qualsevol persona que tingui a partir de 14 anys i molt d’interès en endinsar-se en el món del disseny de videojocs! Cal destacar que per participar-hi no és necessari disposar de coneixements previs, només caldrà tenir instal·lada la plataforma gratuïta Unity.

El taller és gratuït per a les persones participants.

Per a realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has One Comment

  1. Bones,

    Estic molt interessat en el curs de creació de videojocs que realitzareu properament, ja que com a docent de secundària del centre Prats de la Carrera de Palafrugell m’agradaria entrar en aquests temes el proper curs. El problema és que a les hores que feu el curs, em coincideix amb el claustre que fem al centre. Per aquest motiu voldria demanar-vos si podria recuperar les sessions del curs un cop aquest ha estat fet. Per exemple sobre les 20:00 del vespre els mateixos dimarts.

    Gràcies,

    Joan Bassa i Hontangas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar