skip to Main Content
3a Edició De La Jam De Treballs De Recerca 2019

L’alumnat de batxillerat de l’Institut Consell de Cent de Barcelona participa en la seva primera Jam de Treballs de Recerca del Citilab

Les Jams de Treballs de Recerca, les jornades d’inspiració i codisseny del treball de recerca impulsades pel laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat amb l’objectiu d’oferir suport als estudiants de batxillerat en la seva tasca de realització d’un projecte d’investigació, surten per primera vegada de les aules cornellanenques i arriben a un institut de Barcelona.

Amb la consolidació del format, aconseguida després de tres edicions d’implementació als instituts públics cornellanencs, Citilab trasllada les mateixes dinàmiques innovadores i col·laboratives a l’Institut Consell de Cent de Barcelona. D’aquesta manera, s’aconsegueix la fita de recolzar a més estudiants en el seu procés d’aprenentatge i de fer possible que, més que concebre el treball de recerca com una activitat avaluable obligatòria en aquesta etapa formativa, els estudiants entenguin que tenen l’oportunitat de generar coneixement nou, original i de qualitat que pot tenir impacte en la ciutat.

Així doncs, els estudiants d’aquest centre barceloní s’introduïran en les metodologies pròpies dels laboratoris ciutadans i se’ls encoratjarà perquè realitzin una recerca que els motivi, que els mogui i que estigui basada en els seus interessos, per tal d’afavorir que els joves gaudeixin d’una experiència d’aprenentatge enriquidora al llarg dels dos cursos de batxillerat.

Per a conèixer l’essència de les Jams de Treballs de Recerca de Cornellà, podeu consultar la llista de reproducció específica del canal de YouTube del Citilab o llegir l’última crònica en la qual es detallen els resultats i l’experiència de la passada edició.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar