skip to Main Content
Taller De Creativitat 2021

Potencia la teva creativitat i aprèn a aplicar-la en el teu entorn professional participant en el nou taller en línia del Citilab: 28 i 29 d’abril!

Vols preparar-te pel teu futur laboral, fer una cerca creativa de feina o treballar aquesta competència clau per a prosperar en el teu sector? Aquest taller és per a tu!

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Creativitat, una formació virtual de 8 hores que està adreçada a qualsevol persona en edat laboral i de Cornellà de Llobregat que tingui interès en aprendre a potenciar la creativitat, aquesta capacitat que totes i tots tenim, que actualment marca la diferència al món professional i que és clau per a innovar.

Contingut i públic del taller

L’objectiu del taller és que totes les persones participants, independentment de la seva situació laboral i de la seva especialitat professional, aprenguin a aplicar diferents tècniques de la creativitat així com mètodes per a potenciar-la a través de metodologies participatives i col·laboratives pròpies dels laboratoris d’innovació. Així, es treballarà la creativitat des de la seva vessant teòrica fins la més pràctica, tot trobant solucions creatives a casos reals.

En aquesta formació, s’animarà a tots els participants a pensar lateralment, a sortir de la zona de confort i a mantenir una actitud oberta. S’aprendrà a donar forma a una idea, elaborar una proposta de valor, treballar la comunicació eficaç i fer ús d’eines de treball col·laboratiu en línia. 

Així doncs, serà un curs profitós per a tot tipus de perfils: persones que vulguin preparar-se pel seu futur laboral (en el qual la creativitat és i serà una competència bàsica), persones en situació d’atur que vulguin millorar les seves competències i tenir un punt de vista més creatiu a l’hora de fer una cerca de feina i persones que vulguin potenciar la creativitat tant per motius professionals com personals.

Data, horari, preu i inscripció

El taller s’impartirà telemàticament (a través d’una plataforma de videoconferència) durant dos matins: dimecres 28 i dijous 29 d’abril de 2021, de 9:30 a 13:30 hores

La formació és gratuïta per a les persones participants.

T’interessa? Per a formular la inscripció, cal que enviïs un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, municipi de residència, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller.

La data límit per a inscriure’s al Taller de Creativitat és el dilluns 26 d’abril a les 10:00 hores.

El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar