Taller De Creativitat 2021

Potencia la teva creativitat i aprèn a aplicar-la en el teu entorn professional participant en el nou taller en línia del Citilab: 28 i 29 d’abril!

Vols preparar-te pel teu futur laboral, fer una cerca creativa de feina o treballar aquesta competència clau per a prosperar en el teu sector? Aquest taller és per a tu!

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Creativitat, una formació virtual de 8 hores que està adreçada a qualsevol persona en edat laboral i de Cornellà de Llobregat que tingui interès en aprendre a potenciar la creativitat, aquesta capacitat que totes i tots tenim, que actualment marca la diferència al món professional i que és clau per a innovar.

Contingut i públic del taller

L’objectiu del taller és que totes les persones participants, independentment de la seva situació laboral i de la seva especialitat professional, aprenguin a aplicar diferents tècniques de la creativitat així com mètodes per a potenciar-la a través de metodologies participatives i col·laboratives pròpies dels laboratoris d’innovació. Així, es treballarà la creativitat des de la seva vessant teòrica fins la més pràctica, tot trobant solucions creatives a casos reals.

En aquesta formació, s’animarà a tots els participants a pensar lateralment, a sortir de la zona de confort i a mantenir una actitud oberta. S’aprendrà a donar forma a una idea, elaborar una proposta de valor, treballar la comunicació eficaç i fer ús d’eines de treball col·laboratiu en línia. 

Així doncs, serà un curs profitós per a tot tipus de perfils: persones que vulguin preparar-se pel seu futur laboral (en el qual la creativitat és i serà una competència bàsica), persones en situació d’atur que vulguin millorar les seves competències i tenir un punt de vista més creatiu a l’hora de fer una cerca de feina i persones que vulguin potenciar la creativitat tant per motius professionals com personals.

Data, horari, preu i inscripció

El taller s’impartirà telemàticament (a través d’una plataforma de videoconferència) durant dos matins: dimecres 28 i dijous 29 d’abril de 2021, de 9:30 a 13:30 hores

La formació és gratuïta per a les persones participants.

T’interessa? Per a formular la inscripció, cal que enviïs un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, municipi de residència, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller.

La data límit per a inscriure’s al Taller de Creativitat és el dilluns 26 d’abril a les 10:00 hores.

El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar