skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2021 - #JPRE21

La tretzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives serà el proper dissabte 29 de maig i mantindrà el format virtual

Voleu participar en la JPRE21? El termini de presentació d’experiències ja està obert!

Arriba la tretzena Jornada Programa, l’esdeveniment dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i robòtica educatives

La jornada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula així com a altres perfils professionals apassionats per aquest món de l’educació i les STEAM. D’altra banda, l’esdeveniment també acull tots els alumnes que, acompanyats pels seus professors, participen en la mostra de projectes.

La nova edició: en línia, al cap de setmana, al matí i recuperant la fira d’alumnes

Enguany, la Jornada de Programació i Robòtica Educatives repetirà el format virtual que ja va adoptar l’any passat a causa de la situació sanitària, però aquest cop tornarà a celebrar-se en dissabte, concretament el 29 de maig de 2021.

Igual que en l’edició passada, la Jornada Programa tindrà un horari únicament de matí i, a més de la celebració de les ponències i els tallers, la JPRE21 recuperarà la fira d’alumnes que, igual que les ponències i els tallers, s’emetran per streaming.

Voleu participar en la #JPRE21? Presenteu les vostres propostes!

Totes les persones, centres educatius i organitzacions que vulguin participar en la Jornada Programa oferint una ponència, impartint un taller o mostrant un projecte desenvolupat per l’alumnat podran presentar la seva proposta omplint aquest formulari. Per a més informació, també podeu anar consultant la pàgina de la jornada

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar