skip to Main Content
Formació De Recerca I Innovació Educativa Per A Docents - RIEC 2020

El professorat de Cornellà continua formant-se en matèria de recerca i innovació educativa a través de sessions en línia i fent ús de la plataforma e-learning del Citilab

La formació per a docents transcorre mentre se celebra la tercera edició de les Jams de Treballs de Recerca amb l’alumnat de 1r de batxillerat

El curs virtual sobre recerca i innovació educativa impartida pel Citilab continua en marxa. Una quinzena de docents de secundària i batxillerat de Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí participen en aquesta formació que es va iniciar el passat novembre de 2020 i que està emmarcada en la tasca de suport al desenvolupament dels treballs de recerca de qualitat impulsada pel laboratori ciutadà de la ciutat.

Així, cada dimarts, el professorat implicat participa en una nova sessió formativa síncrona a través d’una plataforma de videconferència i, posteriorment, es treballa de manera autònoma en la plataforma e-learning del Citilab.

Aquesta formació per a docents s’imparteix amb l’objectiu d’oferir suport en la seva tasca de tutorització, acompanyament i avaluació dels treballs de recerca i continua desenvolupant-se mentre es celebra la tercera edició de les Jams de Treballs de Recerca, les jornades de codisseny en què l’alumnat de batxillerat comença a definir el seu projecte d’investigació.

El curs està impulsat amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V i els instituts públics cornellanencs que hi participen són l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Joan Miró, l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Miquel Martí i Pol. D’altra banda, l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí també hi és present.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar