skip to Main Content
XXII Exporecerca Jove 2021

Citilab acull la primera fase de la XXII edició de l’Exporecerca Jove, la fira de recerca internacional que aquest 2021 té un format híbrid

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat col·labora per segon any consecutiu amb Magma Recerca, l’Associació que Promou la Recerca Jove i que enguany ha impulsat la 22a edició de l’Exporecerca Jove, una de les fires internacionals de recerca més importants d’Europa que se celebra a Catalunya des de l’any 2000.

L’Exporecerca d’enguany s’ha adaptat a la situació sanitària actual oferint un format híbrid (una fase virtual i una fase presencial) i acollint, aquesta vegada, treballs de recerca exclusivament de batxillerat. Així doncs, els dies 27 i 28 de febrer s’ha celebrat la Fase Online i els dies 27 i 28 de març es realitzarà la Fase Final de manera presencial si les condicions ho permeten.

La Fase Online, al Citilab

Citilab ha sigut la seu des d’on l’organització de l’Exporecerca Jove ha coordinat, fet el seguiment i l’emissió en directe de les exposicions orals que l’alumnat seleccionat ha realitzat des de casa.

Des de l’Opensurf, l’ampli espai polivalent i constantment ventilat, el personal de Magma Recerca ha gestionat l’esdeveniment en línia del cap de setmana i, des del plató del Citilab, s’ha dut a terme la realització en viu, comptant amb el suport tècnic constant de l’equip del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.

En aquesta primera fase s’han seleccionat els 20 treballs de recerca que passen a la Fase Final.

Context

L’any passat, després de la cancel·lació de la fira YoMo (The Youth Mobile Festival), Citilab va col·laborar estretament amb l’organització de la XXI Exporecerca Jove i es va fer realitat la celebració de la fira, que va comptar amb 2.000 visitants i va exposar 119 projectes d’investigació.

A continuació podeu recuperar els millors moments de l’edició anterior:

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar