skip to Main Content
Taller Virtual Març 2021 - 'Jugant Amb La Llum'

Experimentem amb la llum, traslladem objectes reals al món digital i programem amb Scratch en el nou taller virtual del Citilab!

L’activitat, que es desenvoluparà telemàticament durant el març, s’inspira en la iniciativa ‘Jugant amb la llum’ de Fab Lab Barcelona

Citilab impulsa un nou taller familiar sobre programació amb Scratch que s’impartirà íntegrament de manera telemàtica durant quatre tardes de dimarts: els dies 2, 9, 16 i 23 de març, de 17:00 a 18:30 hores!

Creativitat, experimentació, creació d’històries jugant amb la llum i programació amb Scratch

Els participants d’aquesta nova activitat familiar i virtual del Citilab es divertiran i experimentaran fent servir objectes del món real, tot jugant amb la llum i la projecció d’ombres des de casa. Després, amb les fotografies resultants d’aquesta experimentació amb la llum i les ombres, es traslladaran al món virtual i crearan la seva pròpia història animada a través de la programació visual per blocs amb Scratch.

En aquesta activitat familiar del Citilab es treballarà a través de la metodologia computational tinkering, que replica les idees del tinkering però integrant els materials físics amb el món digital. És a dir, es tracta d’experimentar i pensar amb les mans, de manera lúdica i sense por d’errar, però afegint-hi petits elements digitals que ens permetin crear nous efectes, interaccions, etc.

El taller del Citilab versiona la iniciativa original impulsada per Fab Lab Barcelona, ‘Jugant amb la llum’, que va néixer el març del 2020 com un projecte escolar i que ha tingut ressò internacional (#LightUpOurDays a les xarxes socials). Arrel de la pandèmia, ‘Jugant amb la llum’ es va convertir en una proposta per experimentar amb la llum (generant formes, colors i figures), treballant la creativitat i l’aprenentatge en comunitat de forma virtual, des de casa. 

Públic, preu i procés d’inscripció

Les quatre sessions -que s’impartiran els dies 2, 9, 16 i 23 de març, de 17:00 a 18:30 hores– va dirigida a un públic familiar. Els nens i les nenes de 6 a 10 anys han d’estar acompanyats d’un adult (+18). A partir dels 10 anys, els infants poden seguir el taller amb autonomia, però comptant amb el suport per part dels adults.

El format del taller és virtual i el preu és de 15 euros per infant.

Per a realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 5 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar