skip to Main Content
Taller Joc De Taula En 3D - Novembre 2020

Encetem el 2021 amb la programació de nous tallers mensuals en línia. Inscripcions obertes!

Citilab inaugura el nou any reprenent l’activitat telemàtica després de les vacances de Nadal amb la programació de tallers mensuals que es desenvoluparan al llarg del primer trimestre del 2021 de manera virtual.

Tots els tallers tenen un format pràctic, orientat a treballar per projectes i de forma col·laborativa, tocant temàtiques relacionades amb la programació, el món 3D i altres àmbits de tendència. A més, en totes aquestes activitats, que tenen una durada mensual i s’imparteixen els dimarts a la tarda (al llarg d’entre 2 i 5 sessions), es potencia la creativitat, l’experimentació i la imaginació dels participants. 

Vols conèixer els nous tallers que començaran ben aviat? No et perdis cap detall, les inscripcions ja estan obertes!

T’agradaria introduïr-te al món del disseny en 3D? T’interessa la programació per blocs? Vols crear el teu propi joc de taula i endur-te una versió única i personalitzada del Tres en ratlla? 

En el primer taller de l’any 2021 podràs descrobrir les pautes bàsiques per a dissenyar en 3D a través de la modelització en línia i la programació per blocs, vectoritzant imatges en format mapa de bits per a importar a Tinkercad i exportant els models generats per imprimir-los en 3D. D’aquesta manera, podràs crear i personalitzar el seu joc de taula preferit!

 • Durada: 2 sessions.
 • Dates: Dimarts 19 i 26 de gener de 2021.
 • Horari: De 17 a 18:30 hores.
 • Format: En línia. A través d’una eina de videoconferència.
 • Públic: Públic general a partir de 12 anys.
 • Preu: 8 euros per persona.

El taller del mes de febrer té l’objectiu d’introduir els adults al món de la programació visual per blocs a través d’Scratch. Aquesta formació s’imparteix regularment al Citilab i està dirigida a nens i nenes però, a través d’aquest taller, volem donar l’oportunitat als adults que coneguin el llenguatge de les màquines i que es capacitin per interès propi o per acompanyar els més petits en el seu procés d’aprenentatge.

Vols conèixer els fonaments de la programació per blocs? No et perdis aquest taller!

 • Durada: 4 sessions.
 • Dates: Dimarts 2, 9 16 i 23 de febrer de 2021.
 • Horari: De 17 a 18:30 hores.
 • Format: En línia. A través d’una eina de videoconferència.
 • Públic: Públic adult.
 • Preu: 15 euros per persona.

L’activitat del març és familiar! ‘Jugant amb la llum’ és un projecte que neix en un entorn escolar i que va ser impulsat pel Fab Lab de Barcelona, prenent força durant el confinament del 2020 i obtenint ressò nacional (a través de la iniciativa Frena La Curva) i internacional (amb la col·laboració de l’Estudi Tinkering de l’Exploratorium de San Francisco, als Estats Units). La iniciativa té per objectiu experimentar amb la llum (generant formes, colors i figures a través de les llums i les ombres), treballant així la creativitat i l’aprenentatge en comunitat des de casa, de manera virtual. 

Al taller del Citilab, versionarem la idea original i crearem històries des de l’Scratch, aconseguint fer ombres que interactuaran amb elles i amb altres personatges.

 • Durada: 4 sessions.
 • Dates: Dimarts 2, 9 16 i 23 de març de 2021.
 • Horari: De 17 a 18:30 hores.
 • Format: En línia. A través d’una eina de videoconferència.
 • Públic: Nens i nenes de 6 a 10 anys han d’estar acompanyats d’un adult (+18). A partir de 10 anys, els infants poden seguir el taller amb autonomia, però comptant amb suport puntual per part dels adults.
 • Preu: 15 euros per infant.

Procés d’inscripció

Per a realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant el taller o els tallers als quals es vol participar. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 5 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada. 

Taller 'Crea el teu joc de taula en 3D' - 2021

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar