skip to Main Content
Tecnohivern 2020

Programa i broda un adorn per l’arbre de Nadal al Tecnohivern virtual d’enguany: 22, 23 i 24 de desembre!

L’activitat nadalenca del Citilab s’impartirà telemàticament durant un matí de desembre

Citilab posa en marxa una nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat que aquest cop presenta un format íntegrament telemàtic per garantir que els nens i les nenes encetin les vacances de Nadal aprenent a través de la programació per blocs, potenciant la seva creativitat i garantint la decoració festiva a les cases amb la creació d’un adorn tèxtil i personalitzat per decorar l’arbre.

STEAM, creativitat i Nadal

L’activitat tindrà una durada de 2 hores, de 10 a 12 hores, en les quals els participants s’introduïran en l’entorn de programació TurtleStitch i mitjançant el qual podran programar, dibuixar i fer realitat els seus dissenys que, després, seran brodats per una màquina de cosir autèntica.

Sempre que les mesures en relació a la gestió de la pandèmia permetin l’accés públic al centre, i per garantir la seguretat de tots els participants, Citilab establirà un horari de recollida perquè cada família, de manera individual, pugui recollir la seva creació que adornarà l’arbre de Nadal durant totes les festes.

Quan munteu l’arbre, esperem que compartiu les vostres fotos a les xarxes socials (ja sigui a Instagram, Twitter, Facebook…), que ens mencioneu (@citilab / Citilab-Cornellà) i sobretot que feu servir el hashtag: #NadalCitilab!

Requisits i procés d’inscripció

Voler participar en aquest Tecnohivern virtual i decorar el vostre arbre de Nadal?

Per fer-ho, heu d’escollir un sol dia: dimarts 22, dimecres 23 o dijous 24 de desembre de 2020. La sessió telemàtica es desenvoluparà de 10 a 12 hores, a través d’una plataforma de videoconferència. 

El preu és de 4 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens comptin amb una persona major de 12 anys que faci de suport durant la sessió en línia.

Per formular la inscripció, envieu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms de cada persona participant, l’any de naixement i el dia que voleu participar al Tecnohivern.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar