Formació De Recerca I Innovació Educativa Per A Docents - RIEC 2020

Tornen les formacions de recerca i innovació educativa per a una quinzena de docents de Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí

El passat mes d’octubre Citilab va posar en marxa la tercera edició de la formació de suport en matèria de treballs de recerca dirigida a professorat de secundària i batxillerat dels instituts que, des de fa més de 2 anys, col·laboren amb el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat per a la millora dels projectes de recerca que realitza l’alumnat i per promoure la generació de nou coneixement a la ciutat.

L’objectiu del curs, impulsat amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V i emmarcat en el projecte de Recerca i Innovació Educativa del Citilab, és dotar els docents d’eines, recursos i metodologies per facilitar la seva tasca d’assessorament, guia, acompanyament, tutorització i avaluació dels treballs de recerca que realitzen els estudiants.

Després de la primeres edicions, que van comptar amb la implicació de més de 50 i 80 professores i professors respectivament, aquesta nova formació compta amb una quinzena de nous docents de diversos centres educatius participants en les sessions, que enguany es realitzen de manera telemàtica per tal d’adaptar-se al context actual i que s’aniran impartint de manera continuada  fins el mes d’abril de 2021.

Els instituts públics cornellanencs que participen en aquest curs són l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Joan Miró, l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Miquel Martí i Pol. D’altra banda, l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí també hi és present.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar