skip to Main Content
Taller De Projectes 2020

Dissenya i planifica un projecte a la nova formació oberta i en línia del Citilab!

Els propers 17 i 18 de novembre, participa des de casa al Taller de Projectes!

Citilab posa en marxa la primera edició del Taller de Projectes, una formació nova impulsada pel laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat que té l’objectiu de capacitar qualsevol persona en edat laboral en el disseny i la planificació de projectes a través de metodologies participatives i col·laboratives.

A través d’aquest curs telemàtic, les persones participants treballaran la capacitat de creació de projectes, posant en pràctica les metodologies adequades i aprenent a trobar les eines necessàries per convertir una idea inicial en un projecte.

A qui va adreçat el Taller de Projectes?

El Taller de Projectes és una formació oberta a la ciutadania i s’hi pot inscriure qualsevol persona en edat laboral, és a dir, a partir dels 16 anys.

Aquesta formació s’ha dissenyat pensant en ser un curs útil per a totes aquelles persones que vulguin aprendre a donar forma de projecte a una idea, per a persones que vulguin fer de la redacció i execució de projectes la seva activitat laboral o per a nous emprenedors i noves emprenedores que tot just inicien la seva activitat econòmica.

El Taller de Projectes també és una formació que complementa el contingut del Taller de Creativitat i, per tant, pot ser molt útil per a totes les persones participants d’aquesta formació del Citilab.

Informació d’interès: data, hora, inscripció…

La formació s’impartirà íntegrament en línia els propers dimarts 17 i dimecres 18 de novembre de 2020. La formació té una durada de 7 hores i mitja, dividides de la següent manera: el dimarts 17 de novembre de 9:30 a 13:45 hores i el dimecres 18 de novembre de 10 a 13:15 hores. Per tant, el primer dia s’imparteixen 4 hores de formació en línia i el segon les 3 hores restants.

El Taller de Projectes és un curs telemàtic gratuït per a l’usuari.

Per a formular la inscripció, cal enviar un correu a laborlab@e-citilab.eu indicant el vostre nom i cognoms, any de naixement, sector professional i fent una breu explicació sobre la motivació o l’interès per formar part d’aquest curs.

Les places són limitades!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar