skip to Main Content
Taller Joc De Taula En 3D - Novembre 2020

Arriba un nou taller presencial al Citilab: crea el teu propi joc de taula personalitzat i dissenyat en 3D!

L’activitat es desenvoluparà al llarg de quatre tardes de dimarts: 3, 10, 17 i 24 de novembre

Citilab posa en marxa un nou taller presencial sobre disseny 3D i programació que s’impartirà les tardes dels dimarts 3, 10, 17 i 24 de novembre de 2020, de 17 a 18:30 hores.

T’agradaria introduïr-te al món del disseny en 3D? T’interessa la programació per blocs? Vols crear el teu propi joc de taula i endur-te una versió única i personalitzada del Tres en ratlla? 

Contingut del taller

A través d’aquesta activitat les persones participants descobriran les pautes bàsiques per a dissenyar en 3D a través de la modelització en línia i la programació per blocs, vectoritzant imatges en format mapa de bits per a importar a Tinkercad i exportant els models generats per imprimir-los en 3D. D’aquesta manera, cada participant podrà crear i personalitzar el seu joc de taula preferit!

Tinkercad, l’eina emprada pel disseny dels elements, és un recurs virtual i gratuït que permet la introducció al disseny 3D de forma planera i motivadora, tot desenvolupant la competència digital i la creativitat.

Quin serà el resultat tangible del taller? La creació d’un Tres en ratlla, el conegut joc de taula, dissenyat de manera personalitzada i imprès en 3D!

Aforament, preu i inscripció

Aquest taller va dirigit a un públic general a partir de 12 anys.

L’aforament del taller és limitat a 9 persones i l’ús de la mascareta és obligatori per garantir la seguretat de totes i tots els participants. El preu del taller és de 15 euros per persona.

Per realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 5 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar