skip to Main Content
Setmana Open Data Del Baix Llobregat 2020

Introdueix-te al món de les dades obertes en la nova Setmana Open Data del Baix Llobregat, que serà íntegrament en línia!

No et perdis les activitats organitzades el 3 i el 5 de novembre de 2020

Arriba la quarta edició de la Setmana Open Data del Baix Llobregat 2020, unes jornades que enguany tenen un format exclusivament en línia i que estan organitzades per Iniciativa Barcelona Open Data i Citilab amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania les dades obertes, que són un component clau en els processos d’innovació i transformació digital.

Totes les persones interessades en tenir més informació sobre l’accessibilitat de les dades obertes es poden inscriure a les dues activitats que detallem a continuació: la jornada telemàtica ‘Les dades obertes, element clau de la transformació digital’ que serà el dimarts 3 de novembre i a la de-conferència ‘Projectes de visualitzacions de dades per afrontar els reptes de la pandèmia Covid-19’, que s’impartirà en línia el dijous 5 de novembre.

Jornada ‘Les dades obertes, element clau de la transformació digital’ – Dimarts 3 de novembre de 2020

Dimarts 3 de novembre, a les 10 hores, s’inaugurarà la jornada i es donarà pas a la conferència ‘Les dades, una tecnologia clau per a la transformació digital de les organitzacions’

A les 11:30 hores començarà la taula d’experiències, en la qual es compartiran les bones pràctiques de projectes Open Data que, fent ús de les dades obertes, han facilitat la transformació digital d’organitzacions o iniciatives.

El matí acabarà amb una ronda d’aprenentatges i conclusions, tancant l’activitat a les 13 hores.

Per a participar en aquesta jornada, cal omplir el formulari d’inscripció. S’enviarà un enllaç per poder accedir a la trobada telemàtica.

De-Conferència ‘Projectes de visualitzacions de dades per afrontar els reptes de la pandèmia Covid-19’ – Dijous 5 de novembre de 2020

Dijous 5 de novembre, a les 11:30 hores, començarà una activitat col·laborativa basada en compartir i aprendre d’acord amb els projectes. 

Per això, qualsevol persona pot inscriure-s’hi per assistir o bé com a públic o bé per a exercir de conferenciant presentant un projecte propi que serveixi com a exemple de la visualització de dades en projectes que fan front a la crisi sanitària actual.

Per a més informació, podeu accedir a aquest enllaç.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar