skip to Main Content
Biennal De Pensament 2020

Citilab participa a la Biennal de pensament: Ciutat Oberta 2020 en el marc del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona

Es plantejaran reflexions de diverses iniciatives de l’entorn metropolità sobre l’aportació dels agents ciutadans al procés d’innovació 

El proper dimarts 13 d’octubre a les 18 hores, el laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat acollirà l’activitat Com millorar la meva ciutat des d’un laboratori ciutadà, una taula rodona organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), que enguany s’implica en la nova edició de la Biennal de pensament: Ciutat Oberta 2020. D’aquesta manera, es fa arribar per primera vegada un esdeveniment de referència a Barcelona a l’entorn metropolità.

Taula rodona: ‘Com millorar la meva ciutat des d’un laboratori ciutadà’

“Com fem que els laboratoris ciutadans participin en el codisseny de ciutats i de la metròpoli? Què es pot fer des dels laboratoris ciutadans per configurar l’estratègia metropolitana? Com podem construir una societat més justa, solidària i sostenible en un context de revolució digital, una economia globalitzada, l’emergència climàtica i amb una crisi econòmica i sanitària provocada per la Covid-19?”

Javier González, director gerent del Citilab, Sergi Frías, responsable de CoboiLab, Ester Omella, cap de l’Oficina de Programació i Avaluació de Serveis de Biblioteques de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i Irene Lapuente, fundadora de La Mandarina de Newton, oferiran els seus punts de vista sobre les qüestions plantejades en aquest col·loqui que serà moderat per Elsa Velasco, periodista científica, il·lustradora freelance i comissària del procés ‘Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030

El PEMB ha organitzat aquesta activitat com un espai d’escolta dels reptes i oportunitats que representen els laboratoris ciutadans en el marc de ‘Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030’, un procés de reflexió compartida per elaborar un nou pla estratègic per fer front als grans reptes urbans del segle XXI.

Primer esdeveniment de referència a Barcelona celebrat a l’entorn metropolità i després del confinament

Tenint en compte que aquest acte serà la primera activitat presencial després del confinament tant del PEMB com del Citilab, les dues organitzacions es promoten a prendre totes les mesures necessàries per minimitzar el risc de contagis. Per això, es respectaran totes les mesures de seguretat que recomana el PROCICAT com, entre d’altres, el control de temperatura a l’entrada de les instal·lacions, el control dels accessos per evitar aglomeracions, la distància de seguretat dins la sala d’actes i l’ús obligatori de la mascareta durant tot l’esdeveniment. 

Taula rodona - Biennal de pensament 2020

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar