skip to Main Content
Taller De Creativitat En Línia 2020

Posa’t les ulleres de la creativitat i potencia aquesta competència professional clau a la formació en línia del Citilab!

Ja et pots inscriure a la nova edició virtual del Taller de Creativitat del lab de Cornellà, que s’impartirà els dies 20 i 21 d’octubre!

Citilab posa en marxa una nova edició del Taller de Creativitat que, enguany, torna amb un format íntegrament en línia. La formació, que té una durada total de 7 hores, s’impartirà virtualment durant dos dies: dimarts 20 d’octubre, de 9:30 a 13:30 hores, i dimecres 21 d’octubre de 2020, de 10 a 13 hores. Per tant, la sessió del primer dia serà de quatre hores i la sessió del segon dia serà de tres hores.

Les persones participants treballaran aquesta capacitat que marca la diferència al món laboral a través de metodologies participatives i col·laboratives pròpies dels laboratoris d’innovació per trobar solucions creatives a casos reals!

Totes les persones en edat laboral podran participar en aquesta formació per aprendre a aplicar diferents tècniques de la creativitat així com mètodes per potenciar-la, identificar els seus potenciadors i els seus inhibidors, pensar lateralment i sortir de la zona de confort, tot participant en dinàmiques innovadores pròpies dels laboratoris ciutadans i tenint contacte amb altres professionals de diversos àmbits i sectors. L’objectiu final del taller és fomentar la creativitat en l’entorn de treball i tractar alguns elements de la comunicació eficaç.

Vídeo-resum del Taller de Creativitat celebrat presencialment al Citilab l’any 2019

Vols potenciar aquesta competència tan necessària per a poder innovar en el món laboral? Vols preparar-te pel teu futur professional o treballar la creativitat per aplicar-la al teu entorn laboral? No deixis escapar aquesta oportunitat i forma’t en aquest taller del Citilab, un centre d’innovació de referència i un entorn creatiu nodrit d’empreses en el qual es desenvolupen projectes d’innovació a través de tecnologies de tendència que generen noves professions!

Per a formular la inscripció, envia un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller. 

Aquesta formació és gratuïta per a l’usuari.

Després del Taller de Creativitat, completa la formació amb el Taller de Projectes

Vols aprendre a dissenyar i planificar un projecte d’èxit? Tot i que no és imprescindible ni necessari cursar les dues formacions, pots completar la formació del Taller de Creativitat fent també el Taller de Projectes! Aquesta nova formació del Citilab també s’impartirà íntegrament en línia durant dos dies, dimarts 17 i dimecres 18 de novembre de 2020.

La durada i l’horari d’aquest taller telemàtic serà el mateix que el del Taller de Creativitat: 7 hores dividides en dos dies. Dimarts 17 de novembre, de 9:30 a 13:30 hores, i dimecres 18 de novembre, de 10 a 13 hores.

Properament ampliarem informació!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar