skip to Main Content
Taller De Màquines Simples 2020

Descobrim i construïm màquines simples i motoritzades al nou taller presencial del Citilab!

El taller es desenvoluparà al llarg de quatre tardes de dimarts: 6, 13, 20 i 27 d’octubre, de 17 a 18:30 hores

Coincidint amb la tornada de les formacions regulars del Citilab, també posem en marxa novament els tallers mensuals sobre noves tendències tecnològiques que s’imparteixen les tardes de dimarts al laboratori d’innovació de Cornellà de Llobregat.

Si tens més de 8 anys i vols endinsar-te al món de les màquines, descobrir els seus mecanismes i construir diverses maquetes, no et perdis aquest nou taller que es desenvoluparà al llarg de 4 sessions presencials i que tindran lloc al Citilab els dimarts 6, 13, 20 i 27 d’octubre, de 17 a 18:30 hores.

Contingut del taller

Les persones participants aprendran a identificar els mecanismes que formen les màquines simples del nostre entorn més proper, descobriran els canvis que es produeixen a l’hora d’aplicar forces amb mecanismes i sense, i posaran en pràctica habilitats pròpies del pensament computacional, com ara la lògica, la capacitat de resolució de problemes, l’esperit crític i la creativitat. 

La metodologia emprada en el taller es basa en el mètode Tinkering, que fomenta l’experimentació manipulativa de diferents elements i la vivenciació d’allò que cal aprendre!

Aforament, preu i inscripció

L’aforament del taller és limitat a 9 persones i l’ús de la mascareta és obligatori per garantir la seguretat de totes i tots els participants. El preu del taller és de 15 euros per persona.

Per realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 5 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar