skip to Main Content
Kit De Robòtica ED1 Del Citilab

Ja podeu adquirir el kit de robòtica i la placa ED1 del Citilab a través de la nostra nova botiga en línia!

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat estrena botiga en línia, el Market del Citilab, posant a la venda el kit de robòtica educatiu ED1 i la placa ED1, productes desenvolupats amb fins pedagògics al Citilab.

El kit de robòtica i la placa ED1 del Citilab

El kit de robòtica ED1 inclou els materials necessaris per realitzar el muntatge del robot Fantàstic: la placa ED1, els motors, el cable USB i la bateria. A més, ofereix la possibilitat de personalitzar el robot a través d’un patró model que facilita la creació d’un vestit. 

La placa ED1 s’ha dissenyat al lab de Cornellà amb l’objectiu de poder realitzar projectes educatius de robòtica, electrònica creativa, domòtica i fins i tot d’Internet de les Coses. La placa es programa amb l’entorn microBlocks, un nou llenguatge de programació visual per blocs semblant a l’Scratch que funciona dins la placa i permet treballar tant projectes interactius com autònoms de forma transparent.

A través del projecte EduLab, Citilab impulsa que les nenes i els nens esdevinguin competents en les habilitats del segle XXI, fomentant la creativitat, el pensament analític i la innovació i facilitant l’experimentació de les disciplines STEAM així com les activitats interdisciplinars.

Per a accedir a la botiga en línia, podeu fer-ho entrant a la pàgina web del Citilab i cercant el ‘Market’ al menú principal de la part superior o a través de l’enllaç https://market.citilab.eu/.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar