skip to Main Content
Repte Citilab Juny 2020

Treball autònom i suport telemàtic per realitzar en família els projectes de programació sobre el malbaratament alimentari

Vuit famílies treballen col·laborativament des de casa per fer front al repte del mes de juny del Citilab

El passat dimarts 2 de juny, Citilab va presentar el repte de programació adreçat a famílies a través d’una trobada virtual oberta que es va realitzar durant la tarda. En aquesta sessió en línia es va presentar el repte i es van donar les directrius per poder realitzar els projectes: jocs senzills desenvolupats amb qualsevol entorn de programació (preferiblement Scratch o qualsevol entorn de programari lliure) la temàtica dels quals giri entorn el malbaratament d’aliments.

Citilab ha ofert una sessió formativa gratuïta d’1 hora a totes les persones participants i, d’altra banda, s’estan realitzant tutories personalitzades en línia amb cadascuna de les vuit famílies. D’aquesta manera, grans i petits treballen col·laborativament i de manera autònoma des de casa, però compten amb el suport del Citilab per resoldre dubtes i superar les dificultats que es van presentant.

Cada equip té temps fins la setmana que ve, el proper dimarts 16 de juny de 2020, per presentar les seves propostes. Dos dies més tard, el dijous 18 de juny de 2020, es farà una presentació oberta, també virtual, en la qual cada equip exposarà el seu joc.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar