skip to Main Content
Tecnoestiu 2020

Aprenem programació per blocs i brodem els nostres propis dissenys amb Turtlestitch en la nova edició del Tecnoestiu del Citilab!

El taller serà presencial i, com cada any, es desenvoluparà al llarg d’un matí d’estiu

Torna el Tecnoestiu del Citilab, una activitat per a casals d’estiu, esplais i famílies que combina l’aprenentatge STEAM, la creativitat i la diversió durant un matí d’estiu, de 10 a 13 hores, al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat. 

El taller d’enguany, que s’impartirà de manera presencial entre el 25 de juny i el 24 de juliol, permetrà que els participants aprenguin programació visual per blocs d’una manera diferent: dissenyant flors virtuals i convertint-les en un brodat sobre un teixit.

Programació i creativitat per a vetllar per la biodiversitat en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Nenes i nens descobriran un entorn de programació per blocs que fins ara no s’ha treballat en cap taller del Citilab, Turtlestitch. A través d’aquest entorn, que és una modificació d’Snap!, els participants podran programar, dibuixar i fer realitat les seves creacions, de manera que les flors que dibuixin quedaran brodades gràcies a la programació d’una màquina de cosir autèntica.

Per què dibuixarem flors? El Tecnoestiu d’enguany vol conscienciar sobre la importància d’aturar la pèrdua de la biodiversitat al planeta i de conservar i protegir les abelles, insectes que fan possible la polinització i que són fonamentals per a l’equilibri de la naturalesa. 

Un cop més, Citilab demostra el seu compromís amb amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, les 17 metes globals plantejades per les Nacions Unides per tal d’avançar cap a un món millor de cara a l’Agenda 2030 i, a través d’aquesta iniciativa, es vol crear un jardí virtual. D’aquesta manera, es donarà protagonisme a l’ODS 15, vida d’ecosistemes terrestres, per tal de conscienciar sobre la importància d’aturar la pèrdua de la biodiversitat i la conservació de les abelles, insectes fonamentals per aquesta causa.

Procés d’inscripció: dates, horari i preu

Voleu participar en fer realitat aquest jardí virtual i brodat a través d’un matí de programació i diversió?

Per fer-ho, heu d’escollir un sol dia, un matí de dilluns a divendres entre el 25 de juny i el 24 de juliol. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el dia que escolliu i durant tres hores, de 10 a 13 hores. Arribat el moment, es prendran les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries.

El preu és de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats d’algú major de 12 anys.

L’activitat està oberta a casals d’estiu, esplais, famílies i grups particulars.

Per a formular la inscripció, envieu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar