skip to Main Content
Repte Juny 2020 Citilab: Programació I Malbaratament Alimentari

Citilab llança un repte per a famílies: aquest mes de juny, presenteu un projecte de programació per combatre el malbaratament d’aliments!

El proper 2 de juny de 2020, a les 17:30 hores, connecteu-vos a la nostra trobada virtual per conèixer el repte de programació que llancem per a fer en família amb un únic objectiu: conscienciar sobre la importància de combatre el malbaratament alimentari.

Durant aquesta sessió en línia del 2 de juny també s’impartirà una petita formació per iniciar-se en l’eina de programació visual per blocs recomanada, Scratch. Per a connectar-vos a la presentació del repte, el dimarts 2 de juny a les 17:30 hores feu clic en aquest enllaç

El repte 

Tots els equips hauran de presentar un projecte realitzat amb qualsevol eina de programació, la temàtica del qual giri entorn el malbaratament d’aliments. La data límit per a la presentació de projectes és el 16 de juny de 2020. L’equip del Citilab oferirà suport telemàtic a les famílies per a poder desenvolupar-los.

Dos dies després, el 18 de juny, es farà una presentació virtual on cada equip explicarà breument el seu projecte. Es seleccionaran els tres millors!

Ja us hi podeu inscriure!

No deixeu escapar aquesta oportunitat d’aprendre programació, divertir-vos i treballar col·laborativament per fer un món millor i accepteu el repte! 

Envieu els noms i cognoms i any de naixement de cada persona membre de l’equip al següent correu electrònic: inscripcio@e-citilab.eu

Cal que cada equip compti amb una persona major de 18 anys o, en cas que tots els membres siguin menors d’edat, que enviïn una autorització de mare, pare o tutor legal. Us respondrem recordant-vos la convocatòria del 2 de juny i us enviarem l’enllaç directe a la sala virtual on podreu connectar-vos en la data i hora indicades per conèixer tots els detalls de l’activitat i fer la formació.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar