skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2020 Virtual

Una taula rodona sobre ètica i una trentena de ponències en línia sobre programació i robòtica educatives en l’edició virtual de la JPRE20

La Jornada de Programació i Robòtica Educatives d’enguany serà la primera edició que se celebrarà íntegrament en línia durant tot el matí del divendres 22 de maig

El proper divendres 22 de maig, a les 09:30 hores, s’inaugurarà la dotzena Jornada de Programació i Robòtica Educatives, que alhora serà la primera edició realitzada íntegrament en format virtual, ja que s’emetrà en directe a través de diversos canals de YouTube del Citilab.

La benvinguda institucional es realitzarà a primera hora per part de representants del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Citilab, el laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat. A continuació, es donarà pas a la xerrada inicial sobre ètica i robòtica que impartirà Carme Torras, novel·lista i professora de recerca a l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial del CSIC.

Taula rodona sobre l’ètica en l’àmbit de la programació i la robòtica educatives

A les 10 hores, començarà la taula rodona que tradicionalment obre cada Jornada Programa. La taula virtual d’enguany comptarà amb la participació de Karma Peiró, periodista especialitzada en internet, les TIC i el periodisme de dades, Carme Rovira, responsable d’innovació educativa al Tecnocampus de Mataró, i novament Carme Torras, novel·lista i professora de recerca a l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial del CSIC.

L’exposició d’idees i el debat d’opinions sobre l’ètica, la programació i la robòtica educatives vertebreran la conversa d’aquesta taula que moderarà Nina Coll, mestra d’educació primària i tècnica d’innovació educativa al Citilab.

Tres tracks de ponències paral·leles virtuals 

Després de la taula rodona, a partir de les 11 hores, s’iniciaran les ponències virtuals que s’emetran paral·lelament de tres en tres, organitzades en torns de 15 minuts: 10 minuts d’exposició i 5 minuts per a respondre les qüestions que es plantegin al xat de YouTube.

Des de les 11 fins les 13:30 hores, s’impartiran una trentena de ponències que, en funció del contingut, formaran part del track dedicat a les propostes per a cicle infantil o educació primària, del track enfocat a educació secundària i batxillerat o del tercer track, dedicat a les propostes educatives més genèriques. El programa s’anirà actualitzant al llarg de la setmana.

A les 13:30 hores s’oferirà una ponència final a mode de cloenda sobre ètica i robòtica a càrrec de Maite López, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya.

No patiu si us interessen diverses ponències que coincideixen o si us perdeu algun detall, podreu recuperar l’streaming complet de la Jornada Programa virtual!

La #JPRE20 a les xarxes socials! 

Així com cada any compartim les imatges dels projectes més curiosos i piulem les reflexions més interessants de cada Jornada Programa, fem que l’edició virtual d’enguany també ressoni a les xarxes socials a través del hashtag #JPRE20!

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar