skip to Main Content
Taller GeoJoc En Línia Maig 2020

Arriba el nou taller en línia del Citilab: programem amb Snap! un joc de geolocalització de monuments modernistes

Les sessions virtuals del GeoJoc seran els dimarts i dijous 12, 14, 19 i 21 de maig!

Citilab engega el GeoJoc, el nou taller gratuït en línia que consisteix desenvolupar un joc de geolocalització de monuments modernistes catalans amb l’entorn de programació per blocs Snap!.

Després del taller del mes d’abril, que ha consistit en la programació del joc del Pictionary amb AppInventor, el laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat posa en marxa el GeoJoc, una nova activitat lúdica i d’aprenentatge STEAM oberta al públic.

L’objectiu del taller és crear una gimcana virtual amb Snap! de manera col·laborativa en la qual els participants treballaran l’emmagatzematge i la gestió d’informació amb bases de dades, la visualització i la interpretació d’aquesta informació sobre un mapa interactiu, la programació per blocs i l’elaboració de preguntes i respostes.

El resultat del taller serà un joc de cultura general sobre monuments arquitectònics modernistes de l’àrea metropolitana de Barcelona per divertir-se jugant en línia i des de casa! 

 

Podreu seguir l’evolució del taller a través de les xarxes socials amb el hashtag #GeoJocCitilab.

Dates, horari, requisits i inscripció

El taller s’impartirà els dies 12, 14, 19 i 21 de maig, de 17:00 a 18:30 hores, a través de la plataforma de videoconferència Zoom.

Els participants han de tenir, com a mínim, 12 anys.

El procés d’inscripció ja està obert! Així que totes les persones interessades poden enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu, indicant nom i cognoms i any de naixement.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar