skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2020 Virtual

La XII Jornada de Programació i Robòtica Educatives se celebrarà virtualment el proper divendres 22 de maig

El termini de presentació de propostes de ponències estarà obert fins el 10 de maig!

La passió i l’entusiasme per la programació i la robòtica no té límits, així que la Jornada Programa s’adapta a les circumstàncies excepcionals actuals i canvia completament de format: serà la primera edició completament virtual que se celebrarà el proper divendres 22 de maig de 2020.

Aquesta jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives es desenvoluparà durant el matí de divendres en el qual els assistents virtuals, des de casa seva, podran gaudir de la taula rodona d’inici i diverses ponències en directe. 

Voleu compartir una experiència educativa? Ompliu el formulari detallant la vostra proposta!

Les conferències poden ser individuals o col·lectives, es poden impartir en directe (en streaming) o poden ser gravades prèviament i enviades en vídeo. La durada de la presentació ha de ser d’un màxim de deu minuts i es reservaran cinc minuts per tal que els assistents puguin formular preguntes. El temps total serà de quinze minuts.

Totes les persones interessades en compartir una experiència educativa poden omplir aquest formulari detallant la proposta. El període de presentació de ponències virtuals estarà obert fins el 10 de maig! 

Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar