skip to Main Content
Taller AppInventor Abril 2020

Vols aprendre a programar un joc en línia per a jugar amb familiars i amics durant la quarantena? Inscriu-te ja al taller d’abril del Citilab!

Citilab posa en marxa un taller de programació amb AppInventor que té un doble objectiu: continuar impulsant l’aprenentatge STEAM de tots els participants i fer que el resultat del taller pugui afavorir la diversió i el contacte entre persones durant el confinament.

Durant 5 sessions, i fent ús de l’entorn de programació per blocs AppInventor, es programarà des de zero un joc clàssic de tauler com és el Pictionary, que estarà pensat per a poder ser jugat en línia, però sense perdre l’essència: dibuixant de manera virtual per tal de procurar endevinar la paraula correcta!

Dates, horari, requisits i inscripció

El taller s’impartirà els dies 7, 9, 14, 16 i 21 d’abril, de 17:30 a 19:00 hores, a través de la plataforma de videoconferència Zoom. 

Els participants han de tenir, com a mínim, 12 anys. És recomanable que tinguin experiència prèvia amb programació per blocs, encara que no és imprescindible.

Si no et vols perdre aquesta oportunitat, inscriu-te ja a aquest taller gratuït enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu, indicant el teu nom i cognoms i any de naixement.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar